Menu

Adultfriendfinder.com – Sexkontakter

Världens största sajt för sexkontakter & sexpartners
Över 300 000 Svenska medlemmar
Över 20 miljoner medlemmar över hela världen
Hitta sexkontakter i ditt område – Snabbt & enkelt!

Adult Friend Finder Recension

AdultFriendFinder.com var en av de första dejtingsajterna att förmedla kontaktannonser för vuxna eller så kallad ”sexdating” . Just därför har Adult Friend Finder växt och har idag över 20 miljoner medlemmar från hela världen och hela 300 000 medlemmar bara i Sverige.

Adult Friend Finder räknas som en av de bästa sidorna för att hitta sexkontakter, mycket beroende på alla interaktiva funktioner och det snabbt växande antalet medlemmar. Adult Friend Finder ägs idag av Penthouse.com. Adult Friend Finder har ett avancerat matchningssystem som gör att det blir lätt att hitta en sexpartner i ditt område oavsett om du är ute efter sexiga singlar, swingers, gruppsex, sex chatt, telefonsex eller specifika sexuella intressen.

Adult Friend Finder – medlemskap och kostnad

AdultFriendFinder – Gratis medlemskap

Adult Friend Finder erbjuder gratis medlemskap till alla som vill prova på sidan. Att registrera sig som gratis medlem är både snabbt och enkelt och tar inte mer än 5 minuter. I ett gratis medlemskap ingår dessvärre bara ett fåtal funktioner men du kan få en bra känsla för om sidan är något för dig. Om du gillar Adult Friend Finder efter att ha provat ett gratis medlemskap kan du uppgradera ditt konto till antingen ett silvermedlemskap eller ett guldmedlemskap vilka vi beskriver i mer detalj längre ner.

Som gratis medlem får du tillgång till följande funktioner:

AdultFriendFinder – Betalande medlemmar

Om du gillar Adult Friend Finder efter att ha provat ett gratis medlemskap kan du uppgradera ditt konto till antingen ett silvermedlemskap eller ett guldmedlemskap.

Adult Friend Finder – Silvermedlemskap
Ett silvermedlemskap kostar kostar $20 USD i månaden vilket är ungefär 145 kr. Det kan tyckas dyrt för vissa men då ska man tänka på att det faktiskt inte är mer pengar än några öl på krogen. Som betalande medlem kommer din personliga profil i toppen på Adult Friend Finders sökresultat och du får tillgång till alla sidans funktioner.

Silvermedlemskap Kostnad
Du kan välja mellan att betala för 1 månad, 3 månader eller ett år.

Som silvermedlem får du utöver de funktioner som gratismedlemmar har tillgång till även tillgång till följande funktioner:

Adult Friend Finder – Guldmedlemskap
Ett guldmedlemskap kostar kostar $30 USD i månaden vilket är ungefär 220 kr. Förutom fördelarna med ett silvermedlemskap får du som guldmedlem även extra utrymme och tillgång till Adult Friend Finders nyckelordssökning vilket gör det enklare att hitta exakt den du söker efter.

Guldmedlemskap Kostnad
Du kan välja mellan att betala för 1 månad, 3 månader eller ett år.

Som guldmedlem får du utöver de funktioner som gratismedlemmar och silvermedlemmar har tillgång till även tillgång till följande funktioner:

Adult Friend Finder – Funktioner

Adult Friend Finder har massor av avancerade och lättanvänliga funktioner som unerlättar för dig i jakten på en sexkontakt. Adult Friend Finders chattrum är oftast välbesökta och fulla med människor som letar efter en sexkontakt eller sexpartner i deras närområde. Oavsett om du är en betalande medlem eller gratismedlem kan du använda Adult Friend Finders chattrum. En funktion som gör Adult Friend Finder till en av världens bästa sajter för sexkontakter är deras avancerade sökteknik. Du kan söka efter en sexkontakt med alla tänkbara kombnationer så som sexuell läggning, område, stad, par, gruppsex, BDSM, bisexuella….

>> Klicka här för att prova AdultFriendFinder Gratis

Inte säker på om AdultFriendFinder är dejtingsidan för dig? Klicka här för att jämföra fler dejtingsidor inom sexkontakt


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم