Menu

Sveriges 5 Bästa Dejtingsidor

Det finns över 2 miljoner singlar i Sverige idag och över 1 miljon representerade på någon av Sveriges alla dejtingsidor. Detta gör att möjligheterna att hitta den rätta på nätet aldrig har varit större! Här presenterar vi de enligt oss bästa Svenska dejtingsidorna.

1. eDarling.se

eDarling.se är en ny dejtingsida här i Sverige men har redan 50 000 Svenska medlemmar och växer så det knakar. eDarling hjälper dig att hitta en partner som passar just dig med ett vetenskapligt personlighetstest som är framtaget i sammarbete med forskare och psykologer. Du kan prova eDarling gratis och då ingår personlighetstestet och du får nya partnerförslag skickade till dig varje dag.
> Klicka Här För Att Prova eDarling Gratis


2. Be2.se

Be2 är en mycket seriös dejtingsida som bygger på ett genomgående personlighetstest som gör det enklare för dig att hitta en passande partner med liknande intressen och värderingar. Att registrera sig är helt gratis.

> Klicka Här För Att Prova Be2 Gratis

 


3. Match.com

Match.com en av de mest populära nätdejtingtjänsterna med över 400 000 singlar som medlemmar endast i Sverige. Internationellt är mer än 15 miljoner singlar med i Match. Den typiske medlemmen på Match är mellan 25 och 45 år, har studerat vid högskola eller universitet och mer än 75% av medlemmarna söker en seriös relation.

> Klicka Här För Att Prova Match.Com Gratis


4. Shake My World

En snygg och smart dejtingsida för aktiva singlar som fick priset ”Bästa Svenska Dejtingsajt 2008”. Grundtanken är att du – helt gratis – kan börja skriva din egen dejtingprofil och söka efter likasinnade. Du kan välja att göra detta utifrån meddelandefunktioner, bildgallerier, osv. men även via olika aktiviteter så som sporter, after work etc.

> Klicka Här För Att Prova ShakeMyWorld Gratis


5.Parship.se

Parship är en av Sveriges mest seriösa dejtingsidor och av många också ansett den bästa? Parship tillämpar så kallad vetenskaplig dejting eller “matchmaking” och bygger på att alla medlemmar går igenom ett utförligt personlighetstest och sedan matchas mot andra medlemmar. Läs mer om Parship testet här.

> Klicka Här För Att Prova Parship Gratis


 

Lycka Till!

Dejting Sverige


10 Comments


 1. Det finns också datedirekt.se med helt gratis dejting

 2. Tack för tipset! Den ska vi genast kolla in.

  /Johanna

 3. På be2 förblir du anonym så länge du själv vill. Ett premium-medlemskap är kostnadsbelagt vilket gör att du lär känna singlar som söker ett seriöst förhållande.

 4. Dejtingsidan http://www.sunnydate.se är gratis att använda.

 5. Hej och tack för din kommentar! Vi har precis skickat en förfrågan till en intervju med Sunnydate! kommer inom kort…

 6. Jättebra tips! Själv har jag använt mig av båda match.com och spraydate med mycket bra resultat. För er som är intresserade av att komma ut och träffa folk ansikte mot ansikte så har vi öppnat upp en ny speed dating sida som heter speedd8.se. Gå in och kolla!

 7. Gratis e gött! Själv tycker jag Speedflirt är det roligaste på länge.. 😉 Ni som testat vet nog vad jag menar.. Kanske inte passar alla, men herregud vad skönt att det är så enkelt! Ta fram din smartatelefon och läs mer på dejting.speedflirt.com

 8. Tack Crille för din kommentar!

 9. jag vill tipsa om att det finns två nya dejtingsidor http://www.dejtingplus.se och http://www.communityplaneten.se

  Dejting Plus Och Communityplaneten är två nya sajer

 10. Jag kan ge tips på sajten http://www.datedirekt.se som är väldigt bra.

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم