Menu

Känsliga ämnen på första dejten – ja eller nej?

Nätdejting. En värld där man hela tiden måste besluta sig för om personen man pratar med är någon man vill träffa i verkliga livet eller ej. När man väl tagit ett beslut är det så dags för dejt i det verkliga livet och en sådan kan skrämma slag på den mest erfarne av dejtare.

En av de saker som singlar oroar sig mest över inför en första dejt är samtalsämnen. Diskussionen kring vad man får ta upp och inte går het runt köksbord, på arbetsplatser och i träningslokaler över hela världen. Detta är något som Dejtingsverige.se denna vecka vill fokusera lite extra på. Vi ställer oss därför frågan – känsliga ämnen på första dejten – ja eller nej?

Nackdelarna med att ta upp känsliga ämnen på en första dejt är ganska uppenbara. Det finns ju trots allt en stor risk för att ni ska tycka olika och då ni inte känner varandra kan detta resultera i en kväll som slutar med att ni aldrig ses igen. Det finns dock fördelar.

  • Du visar att du inte är mycket för samtal om vädret utan hellre fokuserar på verkliga samtal med djup.
  • Du får veta vad personen tycker om viktiga ämnen som annars kanske kan orsaka problem i framtiden då ni befinner er i ett förhållande med varandra.

Att veta hur man ska tänka om just känsliga ämnen på dejten är helt enkelt en fråga om att våga lita på sin magkänsla. Det är ju trots allt i slutändan så att man måste vara sig själv för att på så sätt hitta sitt livs kärlek i dejtingdjungeln.

Vilka är era erfarenheter av detta? Dela gärna med er här nedan..

 

 


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم