Menu

StayFriends.se – Leta upp Nya Eller Gamla Vänner

1 699 298  Svenska medlemmar!
Leta upp dina gamla skolkamrater
44 596 skolfoton
Få information om planerade skolträffar…

Stayfriends.se

Stayfriends.se är för dig som letar antingen efter gamla kompisar som du inte längre har kontakt med, men också för dig som letar nya kompisar.

Stayfriends.se är ett av de största ”social communities” i den svenska webben. Stayfriends är inte bara för att hittaq gamla skolkompisar utan är också för tusentals personer en viktig plats för att leta efter vänner.
Klassträffen skapades i början av år 2000 för att hjälpa människor att återfå kontakten och kommunicera med vänner från skoltiden. Webbsidan växte snabbt till att bli en av Sveriges populäraste och idag finns det över 750 000 elever och 8 000 skolor registrerade. För ett år sedan köptes Klassträffen av det amerikanska företaget Classmates International Inc. och därför nylanseras nu Klassträffen som StayFriends.

Stayfriends gratis medlemskap

Det är helt gratis att bli medlem och då ingår:


 • Enkla funktioner och översiktlig design
 • Övervakade skoluppgifter
 • Egen profil med egna foton
 • Säker kontaktrutin i egen postlåda
 • Anmäla och få information om Klassträffar

>> Klicka Här För Att Gå Vidare Till Stayfriends.se


8 Comments


 1. Mitt gamla e-mail(thore_forsman@hotmail.com) har upphört och kommer inte nu åt stay friends. Hur kan jag ändra detta?

  Th

 2. Hej !
  jag är i samma situation som dig jag har försökt med allt men kan tyvärr inte hitta var man kan gå in ändra. Det verkar inte klokt det inte finns någonstanns där man kan gå in och ändra sin nya mailadress.eller avsäga sig medlemsskapet.

 3. har samma problem som de övriga kommer inte åt stay friends har inte fungerat på flera månaderfinns ingen att kontakta.mycket dåligt.

 4. HJÄLP MIG JAG VILL INTE VARA MED OCH BETALA HAR SAGT IFRÅN MEN FÅR ÄNDÅ RÄKNINGAR DETTA PROGRAM ÄR SÅ SNURRIGT ATT DET INTE GÅR ATT KOMMA LOSS,HELT VÄRDELÖST HUR SKA EN OVAN MÄNNISKA KLARA DETTA ,HJÄLP.

 5. Jag har också problem. Jag kan varken komma in på min egen e-mail eller komma in på stayfriends för att avsluta abbonnemanget och får räkningar. Hur ska jag gå till väga?

 6. Jag kommer inte ens åt min e-mail. Inte kan jag komma åt stayfriends för att avsluta abbonnemanget, får räkningar. Hur ska jag göra? Är också ovan.

 7. MYCKET DÅLIGT ATT MAN INTE KAN RINGA FÖR ATT FÅ VÄGLEDNING ISTÄLLET TVINGAS MAN BETALA EN MASSA PENGAR I ONÖDAN FÖR NÅGOT MAN INTE DELS KOMMER ÅT OCH INTE VILL HA.

 8. En varning för denna tjänsten:
  En varning för bedrägerier etc från:
  http://hd.se/helsingborg/2013/02/03/stayfriends-anmalt-35-ganger/

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم