Menu

Luras Dejtingsajterna?

Vi har fått några email den senaste tiden från upprörda kunder som klagar på att dejtingsajter använder sig av fejkade profiler, automatiska meddelanden och svårbegripliga avtal som gör att det är i princip omöjligt att avregistrera sig och att nå fram till någon typ av kundtjänst.

Här är ett exempel på en missnöjd kund
”Jag gick på deras reklam att prova på guldmedlem en månad för 19kr. Gissa vad dom gör,
jo dom drar för tolv månader till priset av standardsumman (239kr/mån x 12 = 2868kr).
Och någon bekräftelse via mail på köpet fick jag inte heller vilket där står man ska få.
Dessutom har supporten inte svarat.
Snacka om oseriöst företag.”


Sök efter bluffande dejtingsajter på google
Ett annan texempel på att detta är ett problem är tydligt när man anvander Google’s sökfunktions rekommendationer. Prova att skriva in ”firstdate” så ser du att ett av de första förslagen är ”firstdate bluff” vilket tyder på att ett det är just vad ett stort antal människor söker efter när det handlar om firtsdate. Ett tips är att googla runbt lite innan du bestämmer dig vilken dejtingsajt som är rätt för dig.


Här är några länkar där detta diskuteras för dig som vill läsa mer

Förslag till dejtingsajter som bryr sig om sina kunder

 • Förklara tydligt vad som menas med ”gratis medlemskap” och vad som ingår
 • Enkelt medelmsavtal, vad kostar det, hur fungerar prenumerationen…
 • Enkelt att avregistrera sig, förklara exakt hur man gör
 • Enkelt att kontakta kundtjänst

Som tur är så finns det ju faktiskt riktigt bra dejtingsajter också. Vi rekommenderar främst:

Vat tycker du? Har du varit med om något liknande?


113 Comments


 1. First date känns oseriöst. Jag avvaktiverade den automatiska autoförnyelsen direkt då jag gick med som medlem på tre månader. Jag visste att det var uppsägningstid på tre månader och därför avaktiverade jag den tjänsten direkt. Döm av min förvåning när den här oseriösa sidan ändrar sin layout gällande hur man skall avregistrera sig och nu plötsligt står jag som aktiv och måste trycka på en knapp för att avregistrera mig igen!!!!!!!! Vilket gör att jag nu enligt deras regler är uppbunden på 3 månaders uppsägning igen!!!!!!

  Nej detta företag måste stoppas det är ej seriöst.

 2. Hej Peter och tack för din kommentar

 3. Hej!

  Jag har märkt en sak med dejting sajter som e-kontakt, mötesplatsen och en som kanske inte så bekant för andra iranianpersonals. Förut så var dessa sidor ok så att säga men på siståne har jag märkt lite konstigheter.
  Man skapar ju en profil och tittar genom sajten efter tjejer. Nu händer det så att en tjej tar kontakt med dig och för att kunna svara måste du bli betal medlem. När du väl betalar så hör inte den andre av sig mer. Det där är fult sätt att locka folk att betala. Sen har man väl märkt ”tjejer” som bor i ryssland skriver till en och vill bli vän med dig osv, de ljuger att de bor i kungsbacka men sen visar det sig att de bor nånstans i ryssland.
  En annan sak är att oavsett när på dygnet du söker efter tjejer online i hela sverige mellan 18-99 år så finns det en eller två st online???
  När man kollar på killar 18-99 år så står det ingen online, trots att man är själv online?? Var är jag då?
  Är det ingen som har märket detta? Sen säger de att de har tusentals medlemmar, var är de då?

 4. Ja har också prövat firstdate som tvingar en att bli medlem längre än man gör reklam. Lyckades få svar från supporten efter lång tid och kunde till slut avsluta min profil. Också varit medlem på datingsidan datedirekt och där har det inte varit några problem. På Parship fick man maila till någon i Tyskland föratt komma ur, suck?

 5. Hej Petra, tack för din kommentar!

 6. Tycker att http://www.datedirekt.se är riktigt bra.

 7. http://www.elycka.se är 100% gratis och seriös, matchning och massor av spännande funktioner, jag hittade min kille efter 2 månader (matchning 94%).

  Rekommenderas:)

 8. Edarling kör med falsk marknadsföring av funktioner.

  Jag har kontaktat edarling som jag (tyvärr) blev betalande medlem på. Deras annonser ger sken av att det finns en chat där – en funktion som jag tyckte verkade bra och som jag inte trodde att man kunde se/få om man inte var betalande medlem. Men… det fanns ingen chat. Man kan inte se om någon är online eller när personen senast var det heller.

  Jag har mailat edarling om detta, att jag anser att de kör med falsk marknadsföring, men de svarar (jag citerar): ”ingenstans på sajten, eller i reklam står det uttryckligen att vi har chattfunktion på vår sida, vilket endast gör det möjligt för mig att beklaga din upplevelse”. Jag sammanställde då ett dokument där jag lade in skärmdumpar av deras nätannonser och kommentarer. Skärmdumparna kan jag inte lägga in här, men här är mina kommentarer om dem så kan den som vill själv avgöra om de är så falska som jag själv anser:
  ——————————
  Här nedan finns annonser som helt klart signalerar att på e-darling får man:

  1) möjlighet att chatta – chattkonversation visas, t.o.m. rutan där svaret skrivs. Smileys kan uppenbarligen användas också. Chattrutan påminner om MSN Messenger (men inte helt), men varför skulle man överhuvudtaget anta att ni skulle göra någon sorts ”bireklam” för MSN Messenger i era dyra banners? Det bara måste ju vara något som ni själva driver.

  2) möjlighet att se om någon är online – grön ram runt fotot används för att indikera det i MSN Messenger och jag tänker att då har e-darling valt att göra detsamma i sin chatt. På själva sajten finns ju ingen möjlighet i världen att överhuvudtaget se om någon är online eller när de senast var det. I en av annonserna står det dessutom: ”Sandra säger: Kul att se dig online 🙂 ”.
  ——————
  Edarling har sedan inte behagat att besvara mina kommentarer…

 9. Trist att höra… fick du tillbaka dina pengar iallafall? Jag ska också skicka ett email och se om jag får något svar.

  /jonas

 10. Dejting tips och råd

  Har upprepade gånger påpekat Firstdate att 1 månad till priset av 19 kronor är falsk marknadsföring då de ej erbjuder detta. Det är ett fult sätt att dra till sig pengar. Antalet användare på en dejting sajt stämmer aldrig, många orkar inte radera sin profil då det kan va krångligt att hitta på sidan. Jag rekommenderar att man läser igenom hjälp menyn/frågor och svar eller vad det kan stå. Det är inte bara Firstdate som kan vara oseriöst, det finns många sajter som på ett eller annat sätt kan vara just det. Kom ihåg att innan man löser ett abonnemang om man är tveksam till det, ta först då kontakt med kundtjänst innan, för att reda ut eventuella frågor.

 11. Tack för din kommentar och att du delar med dig av dina erfarenheter!

  Mvh

  Jonas

 12. Gå ej med i Firstdate – helt obegripligt att dom inte är stoppade pga av deras lurendrejeri med att ”gå med enbart 1 månad för 19:-” och sen blir du per automatik debiterad för ett guldmedlemsskap för ca 279:- /mån x 3 = 856:-
  SE UPP med detta företag – så jävla oseriösa man kan bli + att dina sk love-mail till 99% består av massa bluffmail !!!!!

  SE UPP FÖR FIRSTDATE !!!!!!!!!!!!

 13. Edarling är rätt oseriöst med.

  Visserligen finns det olika grader av helvetet. Sidor som har fejkade personer etc.
  Rent generellt bör man se upp med sidor som kräver att man ringer upp/scannar in eventuella personbevis.
  T.ex. tog jag bort min profil på edarling, självklart skall jag förutsätta betala avgiften då jag inte ringt in och sagt upp detta.

  Jag funderar på att starta upp en lukrativ dejtingsida där folk måste skicka in sin uppsägning via teleprinter, för att kunna säga upp sitt abbonemang.

 14. Jag har blivit grymt lurad av Be2! Har aldrig blivit insläppt till alla miljonerna användare. Trots önskemål om ny bekantskap inom visst område, har jag fått förslag på partners 100tals mil bort. Blivit mig tillvisad enstaka partners, typ PANKEN, eller helt obildade personer, när jag själv har studerat i ca 20 år! Eller personer med dagliga spritvanor, trots att jag skrivit att jag inte dricker!! Har man inte rätt för pengarna att möta personerna/medlemmarna om man betalat avgiften???
  Bluff och båg och rena lurendrejeriet! Ren stöld, som jag uppfattar det. Gå aldrig med i Be2, du blir bara av med pengarna FÖR INGENTING1

 15. haha! bra ide!

  /jonas

 16. Lättlurade svennar …. hahaha

 17. varning för match.com och deras försåtliga prenumeration, som fortsätter om du inte klickar dig igenom ett snår av frågor, detta är deras affärsidé och har lurat stora mängder av människor

 18. C- date är inte helt seriöst och som Birgitta Evers ovan skrev så kommer alla kontaktförslag 100 – mil bort från Sverige. Trots att man söker i tex Stockholmsregionen är alla profiler man får förslag på,på C-date från Stockholm vilket inte stämmer. C-date är väldigt dyrt och de tar direkt betald för en 6 månaders period, vilket dras direkt från kreditkortet. För att kommer ur måste man skriva till en e- mail till (kundtjänst). Jag har försökt att skriva till dem men fick meddelande att e-mail adressen är fel eller inte finns.

 19. Varning för eDarling! Om man tecknar ett premiummedlemsskap 12 månader och betalar med kontokort kommer de fortsätta att dra årsavgifter varje år utan förvarning. Man får meddelandet om att medlemsskapet förnyats när de redan hämtat ut pengarna från ditt konto. För att säga upp medlemsskapet måste man fylla i en speciell blankett minst 30 dar innan årsdagen. Vem minns det efter ett år?
  Om de vore seriösa skulle de sända ut ett mail minst en månad innan årsdagen så man hinner säga upp. Det hjälper inte att man inte använt tjänsten på flera månader. De förutsätter ändå att man ska fortsätta att vara med och drar den dyra årsavgiften! Höjden av fräckhet!

 20. Jag kan rekommendera http://www.elycka.se

  En dejtingsajt som skiljer sig ifrån dom andra med smarta funktioner och nya sätt att möta människor.

  Seriös dejting, skicka meddelande, skicka flirtar, sätta hjärtan på intressanta personer, mycket bra relationstest ( se matchningsbilder och matchningsprocent), chatta, blogg, klotterplank, forum – alt gratis:)

 21. Det jag blir mest förbannad och besviken över är all denna falska marknadsföring som pågår i nästan alla annonser för dejtingsajter. Gratis dejting!! Vad betyder det egentligen?

  På de flesta sajter som påstår att dom har gratis dejting kan du endast skapa en profil. När du sen är inloggad så kan du inte göra nånting, förrutom möjligen söka på profiler, som du ändå med ditt gratismedlemskap inte kan kontakta. Vad är det då som är gratis? När du sen köper medlemskap så verkar de flesta företag dessutom köra med automatiska dragningar på ditt konto, som för övrigt är svårt att avsluta.

  Jag blev medlem på en ny sajt igår som verkar seriös http://www.skandejt.com , inte så många medlemmar än men inga falska profiler i alla fall. Skriva brev, flörta, blogg, forum, chattrum är helt gratis. Du kan köpa guldmedlemskap och få lite mer som videochatt (chatta med webkamera).

  Vi måste lyfta fram dom seriösa aktörerna som håller vad dom lovar och få stopp på skojarna som inte gör det.

 22. Flirtfair.se måste vara bland de oseriösa…

  Har registrerat utan att lägga upp några uppgifter, och ej heller betalt. Men en dejting sajt där du inte kan radera dit konto själv är fuffens!! Varning för de!

 23. Var avregistrera man sig pa E-kontakt utan att avsluta medlemskap som man betalat eller radera profilen innan medlemskapet gatt ut. Varfor far detta tillvagagangssatt fortsatta. Allt verkar tillatet.

 24. jag har samma problem med firstdate.com, de tog pengar från mittkonto med fusk medtoder, man kan inte avregistrera sig eller kontakte de, bara via email men de svarar inte. firstdate är bedragare, jag är orolig att de tar pengar igen fr[n mitt konto.

 25. Snacka med KTIB (Telekområdgivarna) http://www.telekomradgivarna.se

 26. B2! Håller med alla som säger att det är urkasst. Ångrar att jag inte hittat den här sajten innan jag gick med!

 27. Erik Vilseidatingdjungeln

  Betalsajterna är ungefär lika fula fiskar allihop (okej vissa, läs FD, är två snäpp värre). Enda säkra lösningen är att använda ett bankkort som man spärra efteråt så att sajten inte kan fortsätta debitera. Lämna INTE ut adressen så att de kan fakturera den vägen, FD fiskar efter din adress med diverse pristävlingar.

  Problemet går att slippa genom att använda gratissajter som t.ex. Happypancake.
  Spraydate och Badoo går att använda som gratismedlem dock med viss begränsning.

  Övriga lärdomar: Meetic och Match är samma sak, som medlem på match kan man logga in på Meetic om man nu tycker det är kul. Det är dock samma databas. C-dates (svenska) kvinnliga medlemmar består till 95% av ryska och brittiska scammers, högst tveksamt om det är prisvärt. Men nu kryllar det iofs av scammers även på de flesta andra ställena också.

  Sensmoral: Du kommer med 100% säkerhet bli blåst när din ryska brevvän tigger pengar till flygbiljetten 😉
  Tips: När man får mail på engelska där vissa meningar känns som klyschor, prova då att klistra in en bit av meningen innanför ” ” i googles sökfält. Sannolikheten är stor att du hamnar du på någon scam-varningssida där stora delar av ditt mail återfinns, dock skickat av någon helt annan ryska som ser HELT annorlunda ut på fotona, och ditt namn är givetvis utbytt mot någon annans.. 🙂

 28. Värdelös site, finns inte och hamnar helt helt när man klickar på att man vill avsluta.

 29. På Zoosk kommer jag inte ens ifrån, trotts att jag inte är eller varit en betalande medlem. Har försökt stänga ner min profilsida på alla sett som går, men på nytt återtar den sidan med bild, trotts att jag har klickat bort bilden och tömt texten. Men efter någon timma återskapas min sida igen, bilden har kommit tillbaka.

  Har nu i 2 mån slitit med detta, men gått bet.

  Har försökt fått in en blomma, hund, kattbild,som ska ersätta min ursprungliga bild, men Zoosk hämtar tillbaka den igen o igen…

  Kan också tilläggas sägas att det blir online på Zoosksidan när jag träder in på min fb sida. TRotts att jag inte är där inne. Irriterande är det, då männen sitter där bakom och vill ha uppmärksamhet. Det klickas blink blink, det sänds blommor, vill Chatta, vill träffa en, de sänder mailadresser, telefonnumer osv. Rekordet är 50 talet män på bara någon timma som har suttit fast på min sida i väntan på att man ska besvara dem. Säger en del om hur fattigt det är med kvinnor där inne.

  Någon som vet hur man för gått kommer sig ifrån denna Zoosk ? ? ? …

 30. Varning för MATCH.COM. De följer inte Svensk lag, t.ex. Personuppgiftslagen och skickar dina uppgifter vidare. De tvångsansluter dig också till systersajter på försåtliga sätt (För att blåsa upp ett överdrivet stort medlemsantal). Deras kundtjänst har skriftligen erkänt att de gjort så. Annonserat pris kan man tro ger tillgång till alla normala internetdajtingfunktioner, men inte på MATCH.COM, där kommer du hela tiden få pop-up rutor som säger att om du vill ha lite kontakter får du köpa prenumerationsuppgraderinger och analyser etc. Modernt bondfångeri enligt mig.
  Deras kundtjänst svarar tacksamt nog inom max någon dag, tyvärr är svaren ”god dag yxskaft” och svaren är standardiserade och det är uppenbart att de inte läser dina frågor. Håll undan MATCH.COM om du nte får typ 80% rabatt på ALLA deras tjänster. Men räkna bara med Troll från Ryssland som dina kontakter. Jag har inte sett något annat i alla fall (Kanske ett undantag).

 31. Hej! Någon som vet vad som händer om man helt enkelt vägrar betala?

 32. Har varit (icke-betalande) medlem på singe–dejting (samma som Flirtfair tydligen) ett tag. Jag har hittills fått 84 brev från tjejer, de flesta hälften så gamla som jag. Samtliga är scam! Det syns direkt på texterna, bland annat vill dom att du ska skriva till deras mail-adress. Några har jag faktiskt svarat på för skojs skull, då kommer en drös med bilder. Använder Googles bildsök (funkar kanonbra) och hittar samma bilder hos nån halvporrig sajt, alltså dom snor bilderna på nätet.

  Be2 är också luriga, innan du betalat kommer det en massa mail som påstås vara från medlemmar, men det är automatgenererade mail direkt från sajten för att du ska bli betalande medlem så du kan besöka dom som påstås ha skickat mailen.

  Nej, den enda sajten som är hederlig och tydlig, och där 95% är ärliga medlemmar, är Mötesplatsen!

 33. Hej!

  Jag har blivit lurad av Be2. Kan någon hjälpa mig att bli av medlemskap. Jag gick med på en måndads prenumeration men nu kan jag inte säga upp min medlemskap. Den funktion är spärrad så om jag inte lyckas med uppsägning förlängs min betald medlemskap. Har mailat ett antal gånger men får bara automatiska svar som hänvisar till instruktionen om uppsägning som inte funkar. Jag börjar känna mig riktigt förbannad och desperat. Vad ska jag göra?
  VARNING FÖR DENNA BLUFFSAJT! Hoppas att inga fler går på deras bluff!!!!

 34. Spärra ditt kontokort, då du betalar lämnar du ju bara kortnumret inte konto.numer finns det inget kort då finns det inget kort.nr heller. Stig

 35. Hejsan.

  Precis som alla andra blev man sugen att hitta någon spänande flört.

  Man hittade en bilig sida. tror det kostar 39kr för tre månader. Men jag var inne i tvåmånader. Sen tänkte man inte så mycket på det. Efter tre månader så hade de dragit 2098kr. Jag blev skit förbanad. Jag började maila de. Jag fick svar… Det sa till mig att jag måste säga upp det på din profil och att det var 3 månaders uppsägning.. så det blev inga pengar tillbaka.

  Sen hände det igår igen 2013-01-03. Att de hade tagit pengar från mig igen 2098kr efter 6 månader!! Jag hade tagit bort mig från deras listan å allt. Har mailat de att de ska sända tillbaka mina pengar. Alla vet ju hur rik man är efter jul och nyår…. Jag hoppas att man kan få tillbaka det.. Men det är ju stöld!!

  Så jag undrar om man kan blocka sider som har tagit pengar från. typ som c-date. Annas så får man öppna ett nytt konto. Då kan de inte ta pengar från kontot..

  Hoppas att ni har lärt er att det finns bättre saker att bli av med pengar på..

 36. ”BeNaughty” är den största ruffelsidan av dem alla
  De tog betalt från mitt konto 3 gånger, och jag kunde inte skicka eller ta emot något
  från någon, och jag kunde inte stoppa det, utan att spärra mitt kort.
  Jag satte in en bild 6 ggr och den 7de fick jag det godkänt,
  (samma bild) på ansiktet. märkligt…
  Efter 12 dagar så hade jag inte fått profilen godkänd ens, har mailat dem säker 10 ggr men de svarar inte, och ändå så skriver de på sidan ayy de svarar inom 24 timmar
  VARNING för denna sida, de tar betalt men du får inget av dem
  ALLTSÅ VARNING FÖR BENAUGHTY dejtingsida
  bsyrs

 37. Kompisen var medlem på en dejting site, han fick kontakt med en. dom chattade ett bra tag över den siten, och han tyckte det klickade rätt bra med henne, så han sa att det börjar bli dyrt att va med månad efter månad och undrade om dom kunde maila varandra istället, då försvann hon från sidan 😉

  testa happypancake där slipper man allt sånt lurendrejeri eftersom den siten är helt gratis, finns inga avgifter eller guld medlem m.m.

 38. V A R N I N G …. V A R N I N G

  Passa er för BeNaugthy för tusan
  Du får ine ett dugg om du betalar för prenmium + vip…. ÖVER 400:-
  du kan bara läsa… ingen kan nå dig, och du kan inte nå någon
  Hel värdelös sida, (engelsk)
  Tar dessutom betalt 3 gånger FÖR VIP, och ursäktar sig inte ens

  V A R N I N G, V A R N I N G

 39. Hej

  Märkte idag när jag kollade mitt bank saldo
  Och blev förbannad och förvånad!

  Zoosk har dragit 937 kr från mitt konto, och jag har inte ens den appen någonstans.
  Nu undrar jag om någon vet om man kan kontakta dom via telefon? Eller e-mail adress?
  Jag har läst att många har blivit lurad!
  Jag vill ha tillbaka mina pengar!

  Hur ska man göra? För att avsluta prenumationen? Och ta bort kontot? Tacksam för svar

  // arg emil!..

 40. Gick med i be2 för en månads prov. Totalt värdelöst, så jag försökte säga upp efter en vecka. Fick standardsvar på danska från en Emma med hänvisning till att den svenska kollegan som jag tror hette Anna inte var på plats;).
  Det går inte att säga upp online de första 14 dagarna, och sen måste du säga upp 14 dagar före månaden är slut! Du har alltså ett par dagar på sig däremellan, och Idag lyckades jag! Men hur krångligt var det, man måste nästan vara detektiv eller journalist för att fatta processen. Och precis som någon annan skrev så hänvisas man till att skriva ut en blankett och SKRIVA UNDER, och sen faxa….eller skanna och skicka som pdf via mail, som det stod i det danska brevet. Det står dock inte i villkorstexten, så där tror jag det är en hake som dom kommer att hänvisa till om jag inte gör det inom de två dagarna. Du måste alltså ha både skrivare och fax för att komma ur. Samt förmåga att läsa den finstilta omfattande villkorstexten!! Nej fyfan säger jag som verkligen inte brukar svära:)

 41. Jag gick med som gratis provmedlem i Firstdate. Men fick betala 1 kr.
  Jag avvaktiverade autoförnyelsen med en gång. Men ändå drog Firstdate 249 kr från mitt konto. Jag påpekade detta på min sida. Eftersom jag ej kunde komma i kontakt med Kundtjänst eller support. Finns ingenstans o skicka sina klagomål till, så därför skrev jag på min sida. Det slutade med att dom kasta ut mig från sajten. Fast jag var ändå på väg att gå ur den. Fortfarande har jag ej kunnat komma i kontakt med dem personligen. Jag anser att dom genast ska överföra tillbaka mina 249 kr till mitt konto, som dom ej hade nån anledning att dra.
  Självklart ska jag gå vidare med detta om jag ej får in pengarna dom närmsta dagarna.
  Förbannad!!

 42. Jenny Lindström

  Ja, liksom många andra säger jag VARNING FÖR BE2!!!!!!!!!!!!

  Jag trodde jag sagt upp medlemsskapet på Be2 – fick detta meddelande när jag bytte betalkort och vägrade betala med hänvisning till tidigare uppsägning:

  ”Den automatiska förlängningen av ditt premiummedlemskap kunde inte genomföras på grund av ett problem med ditt kreditkort/bankkonto. Vi har tidigare bett dig uppdatera dina betalningsuppgifter för att vi ska kunna förlänga ditt premiummedlemskap. Tyvärr har vi ännu inte kunnat debitera ditt kreditkort/bankkonto.

  På grund av kontraktet mellan dig och be2 kommer vi att vidta lagliga åtgärder och vidarebefordra detta ärende till vår inkassoavdelning, vilket kan påverka din kreditvärdighet.”

  Jag vidhöll min uppsägning – och har nu fått bekräftelse på uppsägningen:

  ”Vi har tagit emot din uppsägning och ditt premiummedlemskap kommer upphöra 06.09.2013”

  samt en inkassofaktura – och den betalar jag gärna bara jag slipper höra ifrån BE2 någonsin igen!!!!!!!!!!!!!!!!!

 43. Om du blir medlem på EDARLING så kommer dom automatiskt att förnya ditt medlemsskap med deras standardpriser, a 717kr för 3 månader.
  Betalar du inte så kontaktar dom inkasso.
  Det går inte via deras hemsida att avregistrera sitt medlemsskap utan detta måste göras skriftligen till dem.

  Gå inte med här, det är dyrt som satan och du får inte alls vad dom lovar.

 44. Äsch, va massa gnäll.. läs igenom avtalen innan ni klickar ok och undvik vad ni kallar för skandaler och lurendrejeri..

  Amatörer!

 45. Japp, de flesta av de sk. ”casual” datingsidorna är bara ren bedrägeri också. Det intressanta är att det går att kolla upp (whois) wem som ligger bakom många siter och det är denne:

  Whois data:
  Registrant:
  Crownstone LLC, Albany, New York
  Via Trevano 7
  Lugano, Swiss 6900
  CH

  Domain Name: HELP-TKD.COM

  Administrative Contact, Technical Contact:
  Lingua, Giulio
  Tekkadate SA
  Via Trevano, 7
  Lugano, Ticino 6900
  CH
  +41-90-27-49-27-01 fax: +41-90-27-49-27-02

  Record expires on 22-Dec-2013.
  Record created on 22-Dec-2011.
  Database last updated on 20-Mar-2013 15:43:16 EDT.

  Domain servers in listed order:

  –Samme man ligger bakom följande sidor:–

  The list below contains all domains related to the email address hostmaster@tekkadate.com. The list is made of domains using the above email address on their website or in their whois record. We also link domains to email addresses by using our internal algorithm.

  The email hostmaster@tekkadate.com is related to these domains :

  1. auto-lifeintwo.com
  2. auto-onedate.com
  3. casual-invitation-tk.com
  4. casualclub.com
  5. casualclub.net
  6. confirm-niik.com
  7. crownstone.net
  8. help-iplus.com
  9. help-tkd.com
  10. invite1.com
  11. onedate.net
  12. onedatenew.com
  13. onelatin.com
  14. promo-onedate.com
  15. queflechazo.com
  16. real-niik.com
  17. real-onedate.com
  18. supremusham.com

  Tänkte bara det kunde vara intressant för många att veta vem mannen som ligger bakom är.

 46. Passa er för Be2! De stjäl pengar från ditt konto! Provade i april -13 att vara med en månad och sade upp deltagandet efter bara två veckor. Ändå hade de oförskämdheten att ta pengar från mitt konto (över 1.300 kr.) för ytterligare sex månader. Har varit i mailkontakt med dem ett otal gånger, men kommer ingen vart. Nu skyller man på att min begäran om att gå ur kom in för sent. Trots att jag först fick mailbekräftelse på att allt var i sin ordning med avslutandet (som dessutom måste ske via fax!)De har stulit mina pengar! En jäkla skitsajt, där man bara är ute för att dra in pengar. Rena bedrägeriet! Varna alla för denna sajt!

 47. Hej! Samma med i stort sett alla siter. Ett bra sätt att komma runt problemet är om man vill testa någon, betala med ett virtuellt betalkort. Tror de flesta banker har det som gratistjänst. Man skapar ett kort som gäller en gång med ett förutbestämt belopp typ 50:- Funkar precis som ett vanligt bankkort men bara till beloppet man satte.

 48. DET FINNS BARA ETT ORD FÖR DEJTINGSAJTEN E-DARLING OCH DET ÄR BONDFÅNGERI
  OSERIÖSA TYPER SOM BARA HAR SOM UPPGIFT ATT LURA MÄNNISKOR.
  SJÄLV VAR JAG SÅ DUM ATT JAG GICK PÅ DERAS BLUFF.
  BAND MIG FÖR ETT 3-MÅNADERSAVTAL O TRODDEI MIN ENFALD ATT JAG SKULLE AVFÖRAS
  FRÅN SAJTEN. DÖM OM MIN FÖRVÅNING NÄR DOM DRAGIT YTTERLIGARE 1047 KRONOR FRÅN
  MITT VISA KORT UTAN MITT GODKÄNNANDE. HAR FÖRSÖKT ATT SÄGA UPP DET DOM KALLAR
  PRENUMERATION MEN VET INTE VART JAG SKALL VÄNDA MIG.
  NÄSTA STEG BLIR ATT POLISANMÄLA DOM FÖR BEDRÄGERI VIDARE GÅ TILL ALLMÄNNA REKLAMA-
  TIONSNÄMNDEN SÅ DET BLIR STOPP FÖR DERAS BONDFÅNGERI.

 49. Edarling är riktigt fula! De har inte kunnat dra några pengar från mitt konto sedan 12 måndaders avtalet gått ut. De har automatisk förlängning men jag har inte bett om det, ej heller kunnat utnyttja deras tjänster… Nu skickar de plötsligt en faktura på 2748kr, ”Faktura för förnyelse av Premiummedlemskap” Kallar de detta! Naturligtvis tänker jag bestrida denna faktura och går det till Inkasso är det bara att bestrida igen och spara kopior på dessa brev. Inkassoföretaget vill inte skicka detta till Kronofogdemyndigheten eftersom de då kan bli av med sin rätt att inkassera! Eftersom detta är rent lurendrejeri så behöver man inte betala. Men som sagt det måste bestridas och kopior sparas…

 50. hej betala alldrig medlemskap på mötesplatsen när du ej är betalande så har du väldigt hög aktivitet och många som kollar in sidan när du sedan i god tro betalat då upphör alla besök kan det vara något samband tro dom kör med auto utskick för att lura åt sig kunder bara för att håva in pengar från olykliga ensamma personer som tror att dom är intresanta på sidan vilket sen visar sig bara vara en bluff jag vill att alla som läser setta fortsätter och skriva om detta och skydda alla andra innan dom går i min fälla har kollat up mejlen och det är auto utskick så hjälp alla anfra o sprid detta vidare innan dom förstör flera mäniskors liv

 51. Zoosk verkar inte så seriösa! Har haft flera chatt förfrågningar samt (hon vill träffa dig) inbjudningar. Jag svarade, men endast en har chattat och mailat tillbaks av ca 30st på 3 veckor och det var en sudtent från USA. Helt värdelöst

 52. Hur kommer jag i kontakt med kundtjänsten för e.Darling?
  Har mailväxlat med en man på e.Darling , senast idag, den 30 juli 2013, och så plötsligt försvann allting, både mina och hans mail, och vad värre är, hela han. Finns inte att återfinna. Konstigt.
  Tacksam för svar,
  Vänliga hälsningar,
  Maryse

 53. Passa Er för Be2, det är ett rent lurendrejerisajt!!!!!

  Om Ni fastnar i härvan med svårigheten att säga upp Ert medlemskap, SPÄRRA ERT KORT SOM NI BETALADE MED DIREKT!!!!!!!!!!!!!!!

  Bestrid ev fakturor (de kontaktar garanterad er då om de är svåra att få tag på innan), utlandsregistrerade företaget kan ej använda sig av Sveriges Kronofogdemyndighet. Var inte oroliga men tyvärr måste man spärra kortet direkt.

  Challe

 54. tjabba jag gick med singeldejting för tre dagar för 50 spänn nu har jag blivit blåst rätt ner i plånboken som inåt skogen. dem började bara förlänga mitt medlemskap och jag försökte gå ut och spola ner skiten helt enkelt, dem bara fortsatte som fästingar på mig och drog mera pengar innan jag visste ordet av det… någon som vet hur man kan få tag på dem, ett pålitligt nr till dem. har redan deras kundstjänst nr där då kommer man till en telefonsvarare som lyder bara så här bipp bipp bi nr du ringer är för tillfället inte tillgängligt etc rent bullshit singeldejting akta er för dem säger bara..

 55. Detta mejl skrev jag nyss till BeNaughty kundtjänst. Se upp för deras ”tjänster”!

  Hej
  Jag köpte 3 days Trial (45 kr) förra veckan, varken mer eller mindre. Jag kollade kontot igår och då upptäckte jag att även tagit betalt för ”VIP + Connect” (167 kr) vilket jag definitivt inte beställt. Jag vet inte ens vad det innebär! Jag avbröt då omedelbart de prenumerationer som fanns registrerade på mig. Några bekräftelsemejl har jag dock inte fått. Tyvärr hade jag inte tid att kontakta er då för att påpeka felaktigheterna.
  Nyss loggade jag in för att kontrollera kontot. Då ser jag att ni har debiterat mig en prenumeration på ”Membership” 369 kr/mån, alltså en tredje produkt, vilket jag heller inte vet vad det innebär jämfört med de två förra. Jag förstår inte heller hur ni kan göra så då jag enbart ville prova 3 dagar. Jag ville inte binda mig för något mer. Jag har ju dessutom avbrutit de produkter jag hade enligt er uppfattning (av vilka VIP+connect inte var beställt av mig). Jag känner mig förd bakom ljuset och lurad av er och jag kräver att ni krediterar mig bara för ”3 days Trial” för det är det enda jag medvetet beställt. Era olika benämningar av era produkter/tjänster gör det förvirrande och svårt veta vad man köpt. Dessutom så har jag inte beställt löpande prenumeration av någon tjänst. Ta också i beaktande att jag avbrutit eventuella prenumerationer och då inte borde fått nya avgifter att betala. Nej, det här liknar inget annat än avancerat bedrägeri. Om jag inte får tillbaka mina pengar så kommer jag gå vidare till Allmänna reklamationsnämnden ARN eller till annan instans för att få detta utrett. Ni är säkert medvetna om vilka metoder ni har för att locka till er kunder och skinna dom på pengar. Dessutom så är kontakttjänsten ni erbjuder nästintill värdelös då det verkar som det är många yngre kvinnor/tjejer som är medlemmar och dessa vill sälja sexuella tjänster. Jag fick erbjudanden hela tiden och att sälja sex här under täckmantel är väl inte tillåtet och inte heller vad jag är ute efter. Detta är något ni måste följa upp och beivra! Tyvärr så luktar hela er affärsidé skumraskaffärer och jag tvekar inte att exponera detta samt gå till ARN om ni inte vidtar lämpliga åtgärda och omedelbart återbetalar mig de avgifter ni dragit från mitt kreditkort utan mitt aktiva godkännande!

  Jag är dessutom osäker på om och hur alla funktioner på er sajt fungerar. Det är mycket svår att navigera och förstå sig på! Jag vill därför att ni kontrollerar att alla mina förehavanden (prenumerationer) med er nu är avbrutna.

 56. DET FINNS INGEN SERIÖS DEJTSIDA PÅ NÄTET O DE FÖRESLÅR SOM BÄST ÄR DE VÄRSTA AV DEM ALLIHOPA SPECIELLT MATCH.COM SOM KÖR MED MAFFIA METODER O BLUFF ANNONSER MM
  SE BARA DENNA VIDEO FRÅN 2009 …. http://www.youtube.com/watch?v=AQyLBrKHpVs

 57. Nappade för nått år sedan på ett erbjudande för typ 250 kr hos prime date.Helt plösligt så drog dom 1500-2000 kr mins inte riktigt. Jag spärrade kortet men nu hotar dom med att gå till domstol vad ska jag göra.

 58. Tack för alla tips!
  De kontaktsidor jag har sett som erbjuder en billig och kort period för att pröva deras sida har angett att det övergår till en normal medlemsavgift inom en viss tid om man inte säger upp det innan prövoperiodens slut. Hur det ska gå till är olika för olika sidor men alla ni som blir upprörda över att det händer när ni bara har velat pröva borde bli upprörda över att ni så slarvigt läser villkoren.
  Att det ibland är mycket besvärligt att säga upp prenumerationen är en annan sak och det är ju bara för att de ska kunna f mer pengar. Jag har tagit provperiod på Match och det har funkat. Sedan flera år är jag medlem på Mötesplatsen och de är bra att ha att göra med och en utmärkt sida med flera special-”chatter” i olika ämnen. Att Jerry skrev här ovan att besöken upphörde när han betalade har en annan förklaring och det är att de nya får väldigt många besök just för att de är nya. Många vill kolla in dem. Senare måste man själv vara aktiv. På MP förekommer inga falska profiler som skickar ut meddelanden förutom en och annan svindlare från Nigeria, Ghana eller gamla sovjetiska väldet men de är ju ofta lätta att känna igen.
  E-kontakt har jag en profil på och betalade ett tag och fann då en käresta som bodde nära mig men nu är vi bara vänner. E-kontakt var också bra både i kundbemötande och utbudet av medlemmar. Inga bluffprofiler för att locka in nya kunder.
  För er som söker sexkontakter så finns det Bodycontact som är gratis men man kan betala för att t. ex. få bättre sökfunktioner. Många aktiva där varav 80 % män. Finns flera som t. ex. knulla.se,klubb6.se men jag vet inget om dem.
  Lycka till!

 59. Badoo är den enda vettiga sidan som dessutom är helt gratis.

 60. Lte erfarenheter fråm Match.com…
  Mitt abonnemang gick ut för ett par dagar sedan.
  Brukar få ca ett besök i veckan, men har sedan i söndags 26 stycken!
  Naturligtvis är detta skumt, även om de aldrig skulle erkänna detta. För att kunna kolla vilka dessa 26 är måste jag såklart börja på ny prenumeration.
  SKULLE INTE TRO DET!

  …OM…jag nu skulle det så använder jag Swedbanks e-kort. Väldigt smidigt. Det är ett temporärt kontonummer som man laddar med lagon summa och är tillgängligt i t.ex en månad. Eftersom kontot försvinner efter en månad går det alltså inte att dra mer pengar. 🙂

  Finns säkert hos fler banker.

 61. Akta er för Be2!!!!
  Jag registrerade mig för några månader sedan, och upptäckte snart att det är 90% bondfångeri. Om jag inte betalar ganska många kronor så får jag inte se ett enda foto, jag får skriva ETT mess per dag, jag får inte lämna ut kontaktuppgifter i mina
  mess, och de meddelande jag får är autogenererade av en dator. Jag skrev ett trevligt svar på 10 st anrop och bad damerna att svara, om så endast med ett ”nej tack”, för att se om det fanns en människa bakom. Du har gissat rätt. Jag fick inte ett enda svar! Det bevisar att allt bara är bondfångeri!

  Jag tror att Mötesplatsen är seriös, det säger några av mina kompisar som letar efter
  en gullig kvinnlig partner. Lycka till!

 62. Stämmer in med Janne – AKTA ER FÖR BE2!!!!!!!! DENNA SAJT ÄR KRIMINELL !!!!
  Jag reg mig på denna gratissajt, dagen efter hade jag fått ca 75 mejlförslag på lämpliga partners. Men, för att kunna gå vidare och se deras profiler måste jag betala, vilket jag gjorde – 1300 kr för 6 mån abonnemang. Plötsligt fick jag endast ett förslag om dygnet.

  Jag har nu efter 1 mån mejlat ca 200 ”kontakter” och bett om ett enkelt svar – INGA SVAR!

  Alla texter från Be2 kommer från en dator. Det är standardsvar som återkommer kontinuerligt med små variationer. Jag vågar lugnt påstå att Be2 inte har några personer bakom ”profilerna” – allt är konstruerat!
  Be2 är ett internationellt företag, finns i flera länder.

  Hur kan detta få fortgå? Internationell KRIMINELL VERKSAMHET inför öppen ridå!
  VARNING!

 63. AKTA ER FÖR B 2!!
  Jag har först nu upptäckt att de dragit pengar från mitt konto under 2013co h nu i vår, 1314 kr varje gång! Och detta efter att jag sagt upp mitt s k abonnemang redan oktober 2012! Gjorde allt som krävdes, skickade även fax till Luxemburg. Sedan var det tyst, inga meddelanden från kundtjänst mera….så då trodde jag att allt var klart! Såna lurendrejare! Inte fick jag många kontaktförslag heller, inte sådana som passade min profil, en månad räckte för mig innan jag sa upp det. Men DYRT har det blivit och inte får man någon rättelse! VAD GÖR MAN?? NÅGON SOM VET??

 64. benaughty är riktiga horungar , dom blåser folk, jävlar pissluffare är va dom är ,

 65. Jag är bara med i Badoo, Bodycontact, Happypancake, Klubb6 och Darkside. Har registrerat mig på annat men när de säger att det är gratis och sedan ska ha betalt direkt har jag avregistrerat kontot. Att tro att de dyrare alternativen är bättre är bara bondfångeri. Den större skaran hänger mest på gratisalternativen och där är chanserna större. Det är extremt fult av benaughty att fejka meddelanden när man är nyregistrerad. Jag tror även Badoo medvetet fyller upp sitt system med en del fejkprofiler, för de gör sällan något åt dom. Zoosk var bra för några år sedan innan de ska ha betalt för allt. Många Amerikaliknande varianter är bara att hoppa över för det är samma hopplösa skräp som det inte går göra något med.

 66. Jag skaffade premiummedlemskap men avregistrerade mej. Men sen ångrade jag mej å ville använda tjänsten igen å aktiverade kontot igen men då gick det inte att använda. Å jag fick ändå betala 312 kr å zoosk svarar inte ens när jag frågar om jag kan få pengarna tillbaka. :/ Ska nog aldrig mer använda mej av deras tjänst efter det här!!!

 67. hej. någon som har erfarenhet av 18plusdating.com?

 68. Har drabbats av samma bedregeri, först skulle prova för 19SEK och därefter började dom oseriösta att förfölja mig, hota, trakassera om jag inte betala 1500SEK.

 69. X-dates påstår i ett mail november att jag inte betalat medlemsavgiften efter att ha blivit medlem 5/7 och kräver mej på ytterligare 1479 kr trots att pengarna dragits från mitt konto 12/8.Mailert går inte att svara på.

  C-date kan inte nås via internet för uppsägning trots att all verksamhet går via internt. Man måste faxa (och hur många har fax nu?) eller skriva brev till Schweitz eller ringa dit, vilket antagligen blir svindyrt.

 70. Det är oerhört tråkigt när sådan här sker tycker vi. Uppdatera oss gärna om hur det går eftersom vi är måna om att rapportera om problem och hur man bäst löser dem. Att dejta online skall vara roligt och lustfyllt och inte något som skapar en olustkänsla. Lycka till!

 71. 90% av alla dejtsidor är skit de kör med bluffar osv tex match.com köper upp gratis dejtsidor med stora mutor osv de köpte tex upp spraydate som var kanon ingen använder det nu efter köpet försvann ca 4500 medlemmar på ett dygn.

 72. Hej!
  Firstdate erbjöd hösterbjudande för 1 kr, sedan tvingar de mig nu att betala 6 månaders uppsägning även då det var ett helt frivilligt erbjudande på en vecka.
  Jag har anmält dem till Ko, där ligger det massor av ärenden på just First Date.
  Använd ALDRIG dem, de bara luras. Siten är inte heller bra, provade en vecka.

 73. Hur raderar jag mitt konto på flirtfair ???

 74. Jag är riktigt trött på mötesplatsen och deras bemötande, samt hur de lurar sina kunder med ”automatisk förnyelse” utav månadsprenumeration.

  Tänk på att alltid lusläsa allt de skriver på sin sida, annars finns det risk att man tackar ja till förnyelse utav medlemskap och pengar dras då automatiskt.
  Detta är givetvis enbart ett fult sätt för dem att tjäna pengar.

  Jag säger tack och hej till bötesplatsen och tackar för mig!

 75. Har provat att komma in på http://www.elycka.se/ och http://www.skandejt.com men kommer bara till detta då Servern hittades inte på bägge 2 får jag samma meddelande.

 76. Jag gjorde misstaget att gå med på firstdate och tog 1 vecka för 1:- .. det är väldigt svårt att säga upp sitt konto, det är väldigt otydligt med vad som gäller…
  Man måste tydligen ringa ett telefonnummer för att säga upp sitt konto?.

  Jag gjorde så här, jag spärrade mitt kort för säkerhetskull,litar inte en sekund på firstdate.com efter allt man läst om dom……
  så dom kan ju försöka dra mer än 1 kr som dom gjort hittils… betalar hellre 100kr som mitt utbyteskort kostar än att riskera att dom ljuger som dom verkar gjort tidigare med folk, folk som har fått bekräftat att deras prov konto är uppsagt och ändå dragit massor pengar i flera månader…
  nu får dom inte en spänn mer av mig…

  detta är alltså 2015 i april… synd att jag inte tänkte mig för och googlade runt innan…

  Badoo och mötesplatsen är två mycket bättre alternativ i så fall. ingen av dom känns fake eller lurendrejeri…
  jag var aktiv på firstdate i ca 1 dag. jag tröttnade direkt på att ungf få 10 spam mail i timmen med folk som bara la in en gmail adress och ville att man skulle maila dom, inte för att jag kanske förväntade mig att hitta mitt livs kärlek på en dag men med tanke på allt man i efterhand läst om firstdate och att man konstant bara får spam mail så fick jag nog….

  Snacka om att bygga upp en BADWILL, blivit sjukt irreterad på firstdate.com… djävla skitsida…
  man kan tycka vissa sidor är dåliga och så är det bra med det men den där är ju fan stort varningstecken på!!!!!

 77. Vad kallas det om någon olovligen tar pengar från någon? ?
  BADOO har dragit pengar från mig och ändrat till automatisk dragning.
  Jag tror det är många som blir bestulna på det här fula sättet.

 78. Ja tyvärr hör vi sådana här saker gällande ett antal olika sajter och kunder då och då. Vi hoppas att du kunnat kontakta den aktuella sajten och löst det hela på bästa sätt.

 79. hej jag skrev in mitt kontonummer och allt men det stod att det inte fungerade när jag tryckte på betala, någon som vet om det bara stod för att de ska försöka lura mig att det inte betalas eller funkade det helt enkelt inte?

 80. Jag är tydligen medlem på bla ”date me”,”kik” ”lovoo” och några till…för 3 dagar sen drogs 2×457 kronor samtidigt…lite jobbig sits eftersom jag inte har riktig koll på vilka sidor som drar så my ket…

 81. Ja det låter ju inte roligt om du inte vet riktigt vilka sidor som drar dessa summor. Har du kollat på vår guide på http://www.dejtingsverige.se?

 82. Knulla.se är oseriöst, i 2015 för att avsluta medlemskap vill dem att man ska skriva ut ett förmulär signera den och faxa den till England. Kundservice svara inte och jag ågra djupt att jag någonsin registrerade mig där. Jag har beställt ett nytt bank kort med engång i fall att pengar börja försvinner. Tragiskt men jag hoppas att andra kan lära sig från mitt mistag

 83. Hej jag skulle vilja veta vilka sexdejt företag här på internet
  som är seriösa jag vet som sagt att det finns extremt många företag som är på internet som
  sysslar med bedrägeri och som har med por och sex att göra
  ett företag som försörjer sig på sexdejt är ju som ett förmedlings företag dom förmedlar så att man kan hitta sin knull kompis jag har inget emot att betala för att jag skall kunna använda deras tjänster men jag vill ha valuta för mina pengar så med andra ord så vill jag vara säker på att företaget är seriöst jag har inte lyckats att hitta någon sådan information trots att jag har sökt flitigt hos google så lyckas jag inte hitta vilka sexdejt företag som är seriösa jag hoppas att jag kommer att få något seriöst svar från er tacksam för svar

 84. Hej, vi har även information om dessa typer av sajter på Dejtingsverige.se. Ta en titt hos oss så får du mer information!

 85. Se upp för http://www.badults.se, där blir man lurad för betala och tvungen att binda sig med premium medlemskap att betala 1497kr, om man inte hör av sig inom 10 dagar. Scammers och lurar folk på pengar. Arg man blir på såna oseriösa företag. ;(

 86. Jag ör en naiv fan som åkte dit ordentligt.
  Provade 3 dagars test medlemskap. Verifierade med kortet ich vips var jag tvungen att verifiera en gång till för att inte bötas som oseriös…300 dollar ingen liten summa så jag gjorde det. Skit fick göra om för att det inte fungerade sade messet. Gjorde igen. Och nu satt man där med x antal verifieringar gjorda men ingen slutkod för att avsluta medlemskap samt a shitload of pengar dragna från mitt konto. Banken är nu med på noterna…spärrat kortet och väntar på att se om pengar ska överflyttas. Hoppas jag inte behöver gå vidare för detta e psykisk påfrestande som fan.
  BE NAUGHTY EN JÄVLA BLUFFSIDA som snor dig ren på cashen…gå aldrig med.
  Fråga…..vad mer kan jag göra för att skydda mig förutom att spärra mitt bankkort?

 87. Hej på er,

  Jag betalade, dumt nog, för ett premium-medlemskap på C-date.se. Och nu kom ett hotfullt mejl där dom skriver väldigt tydligt att jag måste betala mellan 2500 och 3000 kr. Annars går det till inkasso och vidare för indrivning. Anledningen till att dom inte kunde dra pengarna var att jag inte hade några pengar på kontot som kortet är kopplat till. Är det någon som vet om dom kan driva in pengarna? Dom har min IP-adress, min mejladress, mitt kontonummer och mitt för- och efternamn. Av olika skäl vill jag inte ha en massa kuvert som kommer hem i brevlådan. Vet någon hur långt det kan gå om jag bara klipper kortet och beställer ett nytt istället för att betala? Kan dom komma åt mig? Tacksam för tydligt stöd så att jag vet om jag måste betala eller om jag bara kan strunta i det. MVH Björne

 88. Det är intressant att se hur mycket automatutskick det är på fejksidorna. Har också blivit blåst. Ändrade min profilbeskrivning till att jag var 105 år, 110 lång och vägde 120 kg. Ingen skillnad, det fortsatte drälla in meddelanden från fejkprofiler.

  Ofta kan man se i tidsflödet att de flesta kontaktat en flrst och SEDAN kollat ens profil. Trovärdigt? Not.

  Bra att det avslöjas.

  Råkade komma in på reklam en gång hur man själv lägger upp såna här sidor. Man köper helt enkelt redan färdiga profiler från andra länder. Så att det från början finns massor av sökbara profiler.

  Finns det öht några seriösa ställen för att sexdejta på nätet. Värsta sortens scam. De utnyttjar ensamma människors längtan.

 89. Testade en tredagars medlemskap på Flirt a 14,29 kr
  Slutade med att på en månad var jag skyldig mera än 1000 kr
  2st medlemsavgifter på 15 dagar mellanrum.
  2st ”Åtkomst till video månad” avgift på 14 dagars mellanrum
  som jag inte beställt.
  ”Ökad säkerhet” som jag inte heller beställt.
  Nu har jag spärrat kort och försökt avsluta abonnemang.

 90. Till er som får hotfulla mail om inkasso och domstol, och som fått veta att man måste ångra genom att exempelvis faxa in ett skrivet formulär: Det där är bara bluff. Ett vanligt email är enligt lag tillräckligt.

  Om ni fått höra att ett vanligt email inte duger, så har ni fått felaktig information om ångerrätten, vilket innebär att denna (återigen enligt lag) förlängs med ett år. Det är bara att maila in.

  Bra är nog att inte ignorera, utan att bestrida deras anspråk via mail. Då har ni själva gjort rätt enligt lag. Bra är också att på något sätt hindra automatiska dragningar från kontot, tills ni kunnat reda ut situationen.

 91. spraydate är uppköpt av match match har bara länkat vidare till deras skit …..

 92. NEXTLOVE utmålar sig som seriöst men det är det inte.
  Betalade för ett 3 månaders medlemskap eftersom det var ändå sättet att skicka meddelanden och läsa vad andra hade skickat till mig.
  Väld betalt ville inge av de tjejerna som kontaktat mig ha en dialog. Alla var fejk profiler för att få mig in på tjänsten. Varje gång jag varit inloggad fortsätter jag få massor av mail från fejk tjejer som vill jag ska kontakta mig.
  Har bara haft kontakt med 2 riktiga tjejer på hela siten.
  Vad som är värre är att det är ingen från NEXTLOVE som svarar på mina mail om att jag vill avsluta mitt abonnemang. När jag skickade mail om detta drogs det istället nya pengar från mitt kontokort. Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Nu har jag i alla fall tillfälligt avaktiverat kreditkortet från Internetköp. Får se om det hjälper.

 93. Mötesplatsen som någon rekommenderade tidigare är precis som match.com m fl. Det heter det är gratis och visst, du får lägga in din profil men det är allt. Vill du skriva något kostar det pengar. Vill du ta kontakt kostar det pengar och har någon kontaktat dig så kan du inte läsa utan att betala. Inget kan du göra annat än glo på folk dun ändå inte kan kontakta. Kan jag lika gärna sätta mig i parken o glo.

 94. Jag var med i Match ca 2 månader för 1 år sedan, men gick ur.
  Det fortsatte komma mail om besök på min profil så jag mailade.
  Och sen kontaktade en kille mig som sett mig där, så jag kämpade o lyckades
  kunna maila igen.
  Nu har jag åter fått massa mail om besök på min profil o kan ej hitta nånstans
  att få kontakt med dem…
  Hur gör jag.. nu är jag ARG!!!
  (att inte mailen kommit fram beror på att jag skickat dem direkt till papperskorgen)

  Detta är ju galet, jag hittar ingen kontaktväg mer än jag ska skapa nytt konto,
  snälla hjälp det måste väl finnas , jag är nog bara blind…

 95. Prova att kontakta dem via kontaktinformationen du hittar direkt på match.com. Då skall du inte behöva vara inloggad på en profil för att kunna få hjälp. Hoppas det fungerar – lycka till!

 96. Elitsinglar och eDarling ägs visserligen av samma företag men har olika profileringar och priser. Döm då min förvåning när det visade sig vara samma databas. Alltså samma tjejer som matchar mig både på Elitsinglar och eDarling. Går du med i Elitsinglar kan du alltså träffa en tjej som endast finns på eDarling och tvärtom. Dessutom ser sajterna exakt likadana ut. Undrar hur de tänkte här…? Verkar inte helt seriöst.

  Ännu märkligare är att Elitsinglar just nu är mycket billigare att gå med i än eDarling.

 97. Tack för din information! Tråkigt att du har haft en dålig upplevelse på de sajter du nämner. Förhoppningsvis är detta något som sajtansvariga tar i beaktning och tittar på om det stämmer.

 98. Det enda som finns är patetiska karlar som är ute efter vänsterprassel. var tillsammans med en kille (bodde ihop) som var notorisk otrogen. kärringarna var till och med hemma hos oss när jag var bortrest och slängde upp sig. och han fotade. men eftersom det var min bärbara och jag är rätt bra på att leta information upptäckte jag det… så nu är jag en glad och lycklig singel.. som säkert träffar någon i RL… skickade bilderna till en av kärringarna. och frågade om hon inte såg att det bodde en tjej där.. morgonrock, parfym skor och kläder.. dukar på bordet och blommor i fönstren.osv osv…
  karlarna runt 55 ska ha tjejer i 20 års ålderna… och kärringar på runt 65-70 är ute efter 50 åringar. Det är bara äckligt… Sedan säljs och skickas epostadressen mellan datingsidor så det är hart när omöjligt att få bort sidan och avregga sig.

 99. Någon som vet hur det är med snabbflirt.com och sexigdate.se? Det är väl skit där med förstås.

 100. Är det någon som känner till ”Twoo”? och om den är pålitlig?

 101. Varning för fejkade profiler på NextLove… Tack o lov så lätt att genomskåda så man kan inte annat än skratta. Vet de inte att man kan göra sökningar på bilder på Google? Tyckte att en bild på en snygg man såg lite väl ”perfekt” ut och jodå. Han finns, är modell men bor inte i Sverige. Tyckte väl att han lät lite väl perfekt även i beskrivningen. Inte tecknat abonnemang där ännu tack och lov, utan bara testade och jo.. Fejkfejkfejk. Så jäkla lågt att lura av människor som söker kontakt pengar. Men men, i samma koncern som otrohetssajten så vad kunde man förvänta sig av moralen?

 102. När jag skrev in mig på match.com så ångrade jag mig, vilket gjorde att jag avbröt min registrering. Jag har inte bekräftat min mejl adress, trots det så syns jag, ingen bra reklam för match.com. Jag har försökt att ta bort mig ur det systemet, samt försökt att dölja mig, allt från en stationär dator, precis efter anvisningarna. Har skickat sju meddelanden till match.com om hjälp att ta bort mig. Har endast fått autosvar, Har försökt ringa, där är endast hänvisning till mejladressen som jag skickat sju meddelanden till. Det är riktigt dåligt. Därför går nu allt från match.com i papperskorgen, riktigt tråkigt att de inte kan vara lite lyhörda. Har försökt att göra mig omöjlig på sidan, lägga in bilder, skriva texter allt för att bli borttagen. Enligt deras information så blir jag borttagen om jag skriver oetisk text, lyckas inte med det heller. Jag har inte angett något kontonummer, (avbröt registreringen innan dess) är ändå orolig för att de på något sätt skall sno pengar av mig.

 103. Passa upp för de nedan listade sajterna de stjäl,pengar från dig via en huvudserver i Kalifornien som heter emailmcp.com, dom har ingen kundservice är bara ute för att blåsa dig på pengar, skickar fejkade mail som alltid leder till nån av nedanstående sidor utan att det angivna användarnamnet kan hittas ens med sökfunktionen. Sajterna är bara kopplade till samma ip kallas ”Deam media” som verkar finnas på Cypern. betalar Du på en sajt följer pengarna inte med till de andra sajterna dom har utan du får betala för varje sajt. Så ditt tillgoda kan du inte se om Du hamnar på en annan sajt än där du betalade utan du får leta i dina gamla mail vilket är obekvämt. Pengar verkar också försvinna i ett svart hål men jag är inte säker på det. 35 spänn för 200 tecken verkar överdrivet dom måste tjäna pengar på oss kåta gubba som fan

  Datekontakter.com
  Flirtkontakter .com
  webchatdate.com
  datekontakter24.com
  http://xxxkontakter.com
  https://scan-sexdate.com
  https://lovely-dating.com
  http://love-chat24.com
  https://24-dating.com
  https://adult4udating.com
  https://44chat.com
  https://beatrixsecrets.com
  https://dating-online24.com
  https://persondate.com
  https://adult-live-chat24.com
  https://dating-affair.com
  http://onlineaffair24.com
  https://discreet-meeting.com
  https://youdate24.com

 104. Företaget som jag stavade fel ska heta ”Dream Media Inc”

 105. Hej igen
  Efter många om och men så har jag lyckats dölja mig på match.com, men ta bort mig därifrån verkar inte gå. Får väl finnas i det fördolda.

 106. http://www.speedd8.se/ organiserar speeddatinge evenemang för cirka 300kr.
  Det skulle vara cirka 18-20 killar och 18-20 tjejer som skulle få chans att prata för 5minuter och var och en har ett antal givet .. Och i slutet, skriver varje medlem ner antalet av det motsatta könet person som de är intresserade av att träffa.
  Så resultatet är i händerna på arrangören
  Jag gick för en sådan händelse lat år och jag fick e-post som det inte fanns någon träff den här gången. Men i år gick jag igen, två gånger. Jag frågade en flicka i pausen som verkade mycket intresserad, att om hon är intresserad av att möta och sa att hon absolut ja.
  Bara för att testa dem för andra gången, har jag valt alla 18 flickor som deltog, varav jag är inte intresserad alls, även om de var intresserade och mycket äldre än mig.
  Oavsett hur händelsen och prata går, se upp så att du bara skulle få ett e-postmeddelande som tyvärr du inte har hittat en match.
  Infact Jag träffade några flickor misstag efter och i samtalet fick reda på att de valde att träffa mig och jag har också, men arrangörerna sagt, det var ingen match, vilket är en lie.so arrangörerna bara lura folk.
  speedd8 fusk människor

 107. Hej…..
  Hade en kille som skrev till mig på messenger… ingen jag kände.. men tänkte får kolla vad han vill, då hade han hittat mig på en sajt..trodde det var badoo för det är den enda jag är med på. Då skriver han det är en jävla sexsajt vi är med på..jag sa nej det är ju en vanlig dejtingsida.. så berättade han att han hittat mig på BeNaughty.. jag tänkte att där är inte jag med men han screenshotade fotot.. jag hade tydligen skrivit till honom där. Han betalade inte så han kunde inte läsa sina med.. han hade MÅNGA som ville skriva med honom men var tydligen tvungen att betala massa för att kunna läsa.. Jag gick iallafall in på den sidan o förskte logga in med min epost men den adressen fanns inte. antar att den sidan hämtar profiler från tex badoo.. 🙁 jag har mailat dom par tre ggr och bett dom ta bort den då inte är jag som lagt in den men dom svarar inte.. så jäkla fult!! Jag vill inte vara med på en sån sida..vad ni än gör män gå inte med i den sidan.. bara fejk!!

 108. Jag skulle tro att praktiskt alla datingsidor är oseriösa och i många fall fejkar man sk. blinkningar och meddelanden. Denna sida passade på att medan jag var inne stoppade man in en nära nog identisk annan sida utan att jag upptäckte det och jag
  fick betala för två gånger tre månader eftersom de tre testdagarna överskreds. Det är dessutom svårt att att i tid få stopp på elendet. Har du lämnat ut kreditkortsnumret så drar man utan att fråga eller informerar vad som händer.
  ”Fy fanken”.Mitt råd är: Lägg ner alla förhoppningar på att det står en prinsessa utanför din dörr efter en kort stund.
  Ha det.
  Nisse

 109. Intressant tråd! Det är onekligen så att det förekommer en hel del fuffens inom dejtingbranschen, samtidigt så ska man vara medveten om att det är en tuff marknad, även för dejtingföretagen. Konkurrensen är stenhård, global och branschen omsätter i princip endast småsummor (typ inte mer än svenska SAS, globalt).

  Dejtarna är bortskämda och vill ha massa medlemmar och en felfri tjänst med avancerad funktionalitet. Det har aldrig varit så lätt att starta en dejtingtjänst som idag (finns färdiga mallar att köpa), men heller aldrig varit så svårt att få den att funka… Det krävs väldigt mycket pengar för att underhålla en sida och då är det kanske lätt att hänfalla till lite tvivelaktiga metoder.

  ”Gratissidor” är förstås kul, men för att få en sådan att fungera så måste man vara väldigt stor på sin marknad. Sedan kan man förstås diskutera hur ”gratis” det är när de säljer dig till sina annonsörer. För den som är intresserad av att veta mer om dejtingbranschen så har vi skrivit lite mer om den här: http://www.dejtingkollen.se/vad-omsatter-egentligen-dejtingbranschen/

 110. Match.com använder sig nuförtiden av fula grep för att lura folk att förnya sitt medlemskap.

  Jag köpte en en-månads medlemskap och ville inget annat. Efter ett tag började dyka upp en ny, grön knapp väldigt nära huvudmenyerna. Klickar man på knappen av misstag så förnyas medlemskapet på en gång. Att annullera den automatiska förnyelse tar 3 steg, men att aktivera sker lätt av misstag, och det i ett enda steg, utan att sajten frågar efter bekräftelse. Man kan av en olycka aktivera den automatiska förnyelse utan att ens märka det. Detta redan visar hur oseriös sajten är i detta avseende. Och det är inte bara den gröna knappen. Det fanns en länk som vanligtvis leder till matchaffinity. Men idag hade den länken bytt funktion och orsakade en oönskade aktivering av den automatiska förnyelse. Ja, länkarna kan byta funktion för att lura Dig att klicka av misstag och aktivera fönyelse av prenummerationen.

  Och när man av mistag klickar på fel länk så går det inte att avaktivera förnyelse när denna skulle ske inom 48 timmar. Då är det kört.
  Ångerätt gäller inte. Så här står i deras regler:

  ”Den automatiska förnyelsen kan stängas av tidigast 24 timmar efter betalning och senast 48 timmar innan pågående prenumerationsperiod går ut.”
  ”Tänk på att det endast går att häva initiala prenumerationsköp och tillval, inte automatiska förnyelser eller boosterpaket.”

  Match.se är utformad för att lura folk att betala månad efter månad. Det är tyvärr oseriös i detta avseende.

  Därför avråder jag folk från att använda match.se eller match.com

 111. 99,99 % av alla datingsites är bluff eller scam. Jag har undersökt de flesta sajter på marknaden. Den enda sajt där jag fått ett äkta resultat på är faktiskt Badoo (även den ägaren är ryss men bor i England). Men det finns många fejkprofiler på Badoo.

  Här är en länk till en ”betala per meddelande sajt 40 SEK per 200 tecken”: http://www.datingcop.com/scamming-site-passion-com-has-a-passion-for-your-money-review/

  Det finns fler liknande med samma låtsas kvinnor:
  adult18.chat
  euroadult.chat
  + 20-tal till
  Du ”pratar” med en mjukvara – inte med en person

  Andra scamsajter
  http://www.hetamoten.se

  Jag kan sammanställa en lista på kanske 1000 bluffsajter

 112. Lora Hegelund Holmgren

  Hej! Nu har jag, tillsammans med 100 tals andra blivit lurade av be2.se Ett medlemskap som det stod skulle kosta 75 kronor kostade 1776 kronor och enligt andra fortsätter dem dra sådana belopp med jämna mellanrum. Nu vill jag samla ihop så många andra som möjligt och dra dem inför eu-domstol. Har du blivit lurad av be2 och vill hjälpa till att sätta stopp för dem? Kontakta mig på loraholmgren@gmail.com och skriv om hur det gick till för dig.

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم