Menu

SprayDate.se – Gratis nätdejting

spraydate Gratis nätdejting på SprayDate.se
Över 800 000 Svenska medlemmar!
Gratis profil, sök, chatt, forum…
Skapa din egen profil, snabbt & enkelt!
spraydate

SprayDate – Introduktion

Spaydate är en gratis dejtingsida som har funnits i Sverige i över 10 år och har mer än 800 000 Svenska medlemmar. SprayDate ger dig möjlighet att söka bland andra medlemmar genom olika kriterier tex. ålder, kön och bostadsort SprayDate utvecklar och förbättrar hela tiden tjänsten med nya funktioner. En cool funktion är att SprayDate är integrerat med Spotify vilket gör att du kan lyssna på vad din flört har för musiksmak. För att bli medlem på SprayDate måste du vara minst 18 år gammal.

SprayDate – Registrering för gratis medlemskap

Att registerara sig på SprayDate är enkelt, snabbt och helt gratis. Första steget är att skapa en gratis profil, beskriva dig själv genom fritext samt förvalda attribut och att ladda upp en bild på dig själv. Tänk på att lägga lite tid och ansträngning på detta steg, dejtingprofiler med stavfel och utan bilder funkar oftast inte!
När du är klar med din profil kan du börja söka efter andra medlemmar, som gratis medlem får du bara tillgång till en del av sökfunktionerna. Om du vill använda alla funktioner och kunna söka på bilder så måste du bli betalande medlem som kallas för ”SprayDate Deluxe medlem”. Förutom att söka efter andra medlemmar kan du som gratis medlem även använda chat, gå med i olika grupper och kommunicera i SprayDate’s forum, eller gå på blindate.

SprayDate – Gratis Funktioner

SprayDate – Deluxe medlem

Som Deluxe medlem får du tillgång till alla funktioner som SprayDate har att erbjuda.

SprayDate – Kostnad (endast för deluxe medlemmar)

Om du har provat ett gratis medlemskap och känner att du vill ha tillgång till sajtens alla funktioner så rekommederar vi att du provar att bli deluxe melem. Kostnaden är då:

SprayDate – Säkerhet

SprayDate arbetar aktivt för att förebygga säker nätdejting och du har som medlem möjlighet att blockera andra medlemmar från att se din profil och kontaktuppgifter. Du kan även kontakta SprayDate om du ser något som du tycker verkar olämpligt eller stötande.

SprayDate – Roliga fakta

Klicka här för att testa Spraydate gratis


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم