Menu


Meetic.se – Recension

Meetic är en seriös, modern och lättanvänlig dejtingsida och samtidigt en av de större datingsiterna med över 500 000 medlemmar runtom i världen. Meetics slogan är just – Hitta Singlar i Ditt Område och har en bra sökfunktion vilket gör det möjligt att hitta singlar med liknande intressen, ålder eller från samma område som dig. Största åldersgruppen ligger på mellan 25 – 5o år och enligt Meetic själva så hittar 80 % av deras medlemmar någon. Denna siffra bör nog tas med en nypa salt eftersom den kommer just från Meetic.

Meetic.se – Personlighetstestet & Registrering

Meetic har egentligen inte något ”vetenskapligt” personlighetstest utan registreringsproccessen startar med att du besvvarar ett stort antal frågor om dig själv och din drömpartner. Du beskriver dig själv, vad du letar efter i en potentiell partner osv. Självklart kan du också lägga upp bilder vilket vi absolut rekommenderar då statistik visar att dejtingprofiler med bilder får MYCKET mer respons, oavsett om du är snygg, ful, lång, smal, gammal eller ung. Mer bilder = mer dejting.

När du har fyllt i dina uppgifter kan du genast surfa runt och kika på andras profiler, söka efter singlar i ditt område eller med dina intressen osv. Det kan dock ta någon dag innan du kan kontakta någon. Detta beror på att Meetic manuellt granskar alla som registrerar sig manuellt för att se till att bara seriösa singlar använder sidan vilket bara är positivt.

Vad skiljer Meetic.se från övriga Dejtingsidor?

Meetic är en dejtingsida som det är snabbt och enklet att komma igång med. En kul funktion som skiljer Meetic från de andra dejtingsidorna är att du kan se när någon har varit inne och kikat på din profil. Du kan då se den personens bild och namn upp på skärmen och du kan klicka vidare för att läsa mer om medlemmen. Det kan dels vara kul att se vem som är intresserad av dig men kan även ge dig information om vilken sorts medlemmar som lockas av din profil så att du utifrån det kan ändra din beskrivning av dig själv eller kanske byta ut dina bilder.

Meetic är också en av de få dejtingsidor som erbjuder chatt med webbkamera så att ni kan se varandra när ni pratar, förutsatt att ni har rätt utrustning installerad. Meetic anordnar också något som de kallar för ”Meetic Liveträffar” där alla medlemmar som vill kan träffas ”på riktigt”.

En annan funktion som gör Meetic till en av de mest interaktiva och roligaste sidorna att dejta på är att du kan skriva ihop ett litet frågeformulär som andra medlemmar kan besvara. Detta kallas för ”meetingtest” och du kan lägga till 20 frågor, antingen redan färdiga frågor eller frågor som du hittar på själv. Dessa kan du sedan skicka till andra intressanta medlemmar för att jämföra era svar och på så sätt se på vilken våglängd ni har varandra.

Enda nackdelen med alla dessa funktioner är att det kan lite överväldigande början innan man blir van med sidans utformning.

Meetic.se – Priser

Du kan prova Meetic helt gratis. Om du väljer att bli betalande medlem så ser du priserna nedan.

1 månad: 349,00 kr
3 månader: 249kr/månad
6 månader: 149kr/månad

>> Klicka Här För Att Prova Meetic Gratis


Inte säker på om Meetic är dejtingsidan för dig? Klicka här för att jämföra fler Dejtingsidor


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم