Menu

Match.com – Sveriges största dejtingsajt

match.com Sveriges största matchmakingsajt!
55 människor träffar en partner på Match varje dag!
Gratis personlighetstest
Trygg och säker nätdejting
match.com

Match.com – Recension

Match.com är en av världens populäraste dejtingsajter med över 400 000 singlar bara i Sverige. Sidan grundades i USA för nästan 15 år sedan och bara under förra året rapporterade 200 000 medlemmar att de fann personen de sökte på Match.com. Enligt dem själva är den typiske medlemmen på Match.com är mellan 25 och 45 år, har studerat vid högskola eller universitet och mer än 75% av medlemmarna söker en seriös och långsiktig relation. Sajten är lättanvanlig och att hitta andra medlemmar med Match.com’s sökfunktion är enkelt och snabbt. En av de största fördelarna med Match.com är att det är tryggt och säkert. Alla användare tilldelas en unik mejladress som vidarebefordrar alla mail direkt till din vanliga emailadress. Du kan alltså svara, skicka medelanden och flirta med din vanliga mejl, men utan att någon ser vem som skickat mailet eller utge din personliga mailadress. Allt för man inte ska behöva avslöja vem man är alltför tidigt i relationen, tryggt och säkert!
Ett minus med Match.com är att det kostar pengar, dock betyder det att de flesta medlemmarna är seriösa och ute efter ett riktigt förhållande, vilket är svårt att säga om alla gratis dejtingsajter som finns därute. Så är Match.com något för dig? Ja, om du är seriös och ute efter ett riktigt förhållande, absolut!

Match.com – Personlighetstestet

När du registrerar dig som gratis medlem så får du svara på ett antal frågor – ganska många – om intressen, hobbys och allt möjligt. Många av frågorna är enklare kryssfrågor som kombineras med små beskrivningar som du själv gör. Utöver detta får du besvara med egna ord: ”Vad gör du när du ska ha kul?” ”Favoritställen hemma och favoritresmål?” Favoritsaker? (frivilligt) ”Vad läste du senast?” ”Vilka sporter och motionsformer föredrar du?” ”Berätta mer om ditt jobb. Var är bra och dåligt med det?” osv.

Personlighetstestet som du gör efter registreringen via MatchAffinity är mer ingående och du får svara på frågor som syftar till att ta fram vilken personlighetstyp du är för att du enklare ska kunna matchas ihop med andra medlemmar. Du ger ditt svar på en skala som visar hur mycket du tycker att ditt svar hör samman med antingen svar A eller B. Exempel: ”Jag skulle trivas bäst med en kvinna…” A. Som låter mig ta initiativet B. Som själv tar initiativet. Detta test är väldigt ingående och gör helt klart Match.com till ett av de bättre alternativen för matchmaking.

Match.com – Priser

Du kan prova Match helt gratis. Om du väljer att bli betalande medlem så ser du priserna nedan.

1 månad: 279,00 kr
3 månader: 183kr/månad
6 månader: 166,50kr/månad

>> Klicka Här För Att Prova Match.com Gratis

Inte säker på om Match är dejtingsidan för dig? Klicka här för att jämföra fler Dejtingsajter


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم