Menu

Jagodu.com – en modern dejtingsajt i tiden

Tredje generationens dejtingsajt
Roligare & coolare dejting!
Inga jobbiga personlighetstest!
Prova helt gratis

JagoDu.com – Introduktion

JagoDu.com är en modern dejtingsajt och community (eller socialt dating nätverk) som har förstått att dejting handlar om att ha kul och kommunikation. Just därför har de fokuserat på att göra det så enkelt som möjligt för dig som medlem att just kommunicera med andra medlemmar genom attr erbjuda roliga och innovativa funktioner utöver det vanliga. De flesta dejtingsajter har funktioner som  en egen inbox och chatt, men Jagodu.com har även videochatt, egen vägg (som facebook wall), date blogg, date TV och något som kallas för Date sessions. Inom kort så kommer också duochjag.com att introducera en iPhone applikation. Man kan säga att Duojag.com är en dejtingsajt i tiden med stora influenser av populära sociala nätverk som facebook.

Jagodu dating – en dejtingsajt utan personlighetstest

Många dejtingsajter stoltserar och marknadsför sig med att ha de bästa och mest avancerade personlighetstesterna och matchningsfunktionerna, men JagoDu.com tycker tvärtemot att ”det är inte alltid som lika barn leka bäst” och just därför vill JagoDu inte styra dig genom vetenskapliga personlighetstester och matchningar. JagoDu.com tror istället att ”gnistan uppstår på annat sätt, där magkänsla och hjärta är bästa redskapen”.

Jagodu – funktioner

Det som gör att Jagodu har fått så mycket uppmärksamhet i media, och blivit kallat för bla ”tredje generationens dejtingsajt” är alla funktioner som skiljer Jagodu från de flesta andra dejtingsajter på den svenska marknaden. Här är några av funktionerna som Jagodu erbjuder.

Jagodu – din personliga profil

Jagodu är en smart och social dejtingupplevelse som bygger på den sociala nätverksprincipen. Om Facebook är det bästa sättet att samla in sin befintliga vänskapskrets hos idag, är Jagodu det bästa sättet att hitta nya människor att intressera sig för. Oavsett om du sitter vid dator, med din Smartphone eller framför din SmartTV så kan du träffa andra människor i din närhet genom Jagodu.

I den egna profilen hanteras intressen, bilder, evenemang och statusuppdateringar om vardagen. På så vis blir det naturligt att ”gilla” någons statusuppdatering, länk eller bild. Om man tycker att någon verkar intressant kan man flytta konversationen till en chatt, skicka ett meddelande eller till och med videodejta den personen. Jagodu är alltså uppbyggt på ett sätt som är anpassat efter hur vi är vana att kommunicera med vår omvärld idag.

Jagodu – säkerhet

All informationen som du anger på jagodu.com är säkert lagrad i deras system. Om du väljer att logga in med Facebook så kommer Jagodu inte att dela någon information med någon annan på Facebook om du inte uttryckligen vill det.

Jagodu.com med deras egna ord

Såhär beskriver Jagodu.com sig sjualva på sin sajt:

”Välkommen till Jagodu.com – en ny generation av social dating för en smart generation av kärlek. Vad är det som får just dig att ticka, vem är det som ger dig fjärilar i magen och varför faller du för så olika personer ibland? Vi är övertygade om att endast du kan svara på den frågan. Vi människor är komplexa och styrs i grund och botten av vårt starkaste vapen – vår intuition och de känslor som den förstärker. I en värld där det sociala regerar och där människor är tillräckligt smarta för att välja och känna själva, är det dags att ta online dating till nästa nivå. Till en mer personlig, smart och social nivå.

Följ med oss in i en värld som består av riktiga värden och som byggs upp av människor och våra känslor. Nu lämnar vi allt som heter vetenskapliga test, stiffa matchningsfunktioner och envägskommunikation bakom oss, och tar tillbaka online dating dit den hör hemma. Det handlar om back to basics, kombinerat med den nya sociala onlinevärlden som vi alla älskar. Det handlar om möten, om personkemi och om intuition, och allt detta i realtid – som på riktigt alltså!

Hos oss handlar allt om social dating för en smart generation av kärlek. Kliv utanför ditt egna nätverk och in i det nya och okända, det spännande och det pirrande. Fulladdat med en stor dos kärlek och galenskap får du hos oss dating på dina villkor. Du känner, du väljer!”

Jagodu – iPhone app

Från och med idag kan du även ta med dig Jagodu när du är ute på stan, semester eller ute på krogen. Jagodu iPhone app är gratis att ladda ner från iTunes och du kan i princip göra allt som man kan göra på desktop-sajten, minus video nu i version 1. I appen kan du även med funktionen Geofriends se vilka singlar och kontakter som befinner sig nära dig just nu. Du behöver med andra ord inte undra vilken nattklubb eller vilket café som helt klart kommer att vara den roligaste att glida in på.

Ladda ner Jagodu iPhone app här

Jagodu dating i media

Här samlar vi länkar till artiklar, tidningar och övrig media som har skrivit om Jagodu.com

Jagodu.com

Jagodu på facebook

Jagodu på twitter

Jagodu på Mynewsdesk

Nu blir dating roligt igen

Jagodu i romans med Nygheter 24 gruppen

Svenskar vill dejta ”Mickan” och Fredrik Wikingsson

Har du testat Jagodu.com?

Om du eller någon du känner har provat Jagodu.com så får du gärna höra av dig till oss med synpunkter, kommentarer eller liknande. Du kan emaila oss på: info@dejtingsverige.se.

Lycka till!


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم