Menu

FirstDate.com – Nordens snabbast växande dejtingsajt

first date Skandinaviens snabbast växande dejtingsida
Över 250 000 Svenska medlemmar
100% träffgaranti
70% av guldmedlemmarna hittar någon
firstdate.com gratis medlemskap

FirstDate – Recension

Firstdate.com är en snabbt växande dejtingsida som startade 2006 och idag har över 250 000 Svenska medlemmar. Att bli gratis medlem hos FirstDate är både snabbt och enkelt och du får då tillgång till att skriva din dejtingprofil, matchingstest och partnerförslag. För att läsa email som FirstDate kallar för ”kärleksmail” och skicka och ta emot flirtar så behöver du bli betalande medlem. Ett gratis medlemskap är dock ett bra sätt att prova på siten och känna efter om FirstDate verkar vara en dejtingsajt för dig.

Som betalande guldmedlem så erbjuder FirstDate något som de kallar för ”100% träffgaranti”.100% träffgraranti betyder att om du inte träffar någon genom FirstDate så får du pengarna tillbaka. Vad som menas med ”träffar någon” är dock lite luddigt. Enligt FirstDate’s egna undersökningar så träffar dock 70% av deras guldmedlemmar någon de tycker om. Här igen kan det vara lite tvetydigt vad just ”någon de tycker om” verkligen betyder. Men om 70% verkligen träffar en partner så är ju det fantastiskt.

FirstDate – Personlighetstestet

FirstDate’s personlighetstest är lika snabbt och enkelt som resten av sidan. När du registrerar dig som medlem så får du svara på ett antal enkla frågor där du klickar på olika svarsalternativ. Vissa tycker att FirstDate’s personlighetstest är för enkelt, andra tycker att det är skönt med en dejtingsida som inte frågar 100 frågor och tar en halvtimme att registrera sig på.

FirstDate – Priser

Du kan prova FirstDate helt gratis. Om du gillar sidan efter att ha provat ett gratis medlemskap så kan du välja att bli guldmedlem för att få tillgång till sidans alla funktioner så som ”lovemail” och ”flirtar”. Att bli guldmedlem kostar bara 19 kr första månaden, men 190 kronor per månad efter det.Det bör tilläggas att uppsägningstiden är 60 dagar för ett guldmedlemskap. Så tänk efter innan du väljer att bli guldmedlem.

Klicka här för att prova FirstDate Gratis

 

Inte säker på om FirstDate är dejtingsidan för dig? Klicka här för att jämföra fler Dejtingsidor


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم