Menu

Elitsinglar.se

elitsinglar.se-dejtingsajt-1024x625 elitsinglar Dejtingsajt för sofistikerade singlar
79% akademiker
Få personligt matchade partnerförslag
100% manuellt granskade profiler

Elitsinglar.se – Introduktion

ELITSINGLAR vänder sig till dig som söker ett långvarigt och seriöst förhållande. Sajten är främst till för dig som är driven och vill mycket, såväl i arbetslivet som privat. Elitsinglar.se gör det enkelt för dig att träffa rätt genom att tillhandahålla en mötesplats där du kan träffa andra singlar som matchar både din personlighet, dina intressen, ditt arbete och din utbildning.

Elitsinglar strävar efter att hålla marknaden högsta standard – detta för att ge sina medlemmar en dejtingupplevelse av högsta kvalitet och matchning som faktiskt fungerar.

Just därför har Elitsinglar också manuell kontroll av alla profiler – alla medlemmar skall alltid kunna känna sig trygga när de registrerar sig på sajten. Därför erbjuder man även anonymitet – inga andra än det fåtal singlar som väljs ut åt dig speciellt kan se din profil. Varken dina texter, bilder eller din email-adress riskerar att hamna i orätta händer. Med en kundtjänst i världsklass kan man alltid få personlig hjälp vid eventuella frågor eller problem.

ELITSINGLAR har funnits på den svenska marknaden sedan september 2013 och är en del av Berlinbaserade Affinitas GmbH’s verksamhet. Affinitas driver flera av Europas ledande matchmakingsajter och har över 13 miljoner medlemmar i 25 länder.

Elitsinglar.se – Matchmakingmetod

Grundpelaren i det koncept som Elitsinglar.se erbjuder är en unik metod som gör det möjligt att hitta precis rätt person för dig. Matchningen bygger på seriös och vedertagen forskning om förhållanden och kompatibilitet mellan människor och är är designad för att matcha dig med andra medlemmar som passar dig extra bra.

Som en del i matchmakingmetoden fyller medlemmar i ett personlighetstest och med hjälp av systemet sållar Elitsinglar.se varje dag därefter fram ett antal singlar bland tusentals medlemmar som passar dig på tre nivåer; vem du är, vad du söker och var du bor.  Efter att du fyllt i personlighetstestet har du möjlighet finslipa de kriterier Elitsinglar.se använder för din matchning. Man kan alltid uppdatera kriterierna allt eftersom livet utvecklas och förändras.

Elitsinglar.se – Registering och Personlighetstest

Att registrera sig hos Elitsinglar.se är enkelt och alla uppgifter behandlas på ett säkert sätt. Som en viktig del i registreringen kommer du att få genomgå ett personlighetstest – allt för att Elitsinglar.se skall kunna hitta den bästa matchningen för dig.

Personlighetstestet är uppdelast tio delar, utvärderar dig omfattande och är centralt för matchmakingprocessen. Det är baserat på Five Factor modell-teorin om personlighetsdrag; en psykologisk modell som bygger på forskning av Robert McCrae och Paul Costa. Genom att övergripande ifrågasätta din personlighet, så beräknar testet dina nivåer av öppenhet, samvetsgrannhet, utåtriktning, och nervositet.

Då testet består av mer än 200 frågor så bör svaren till vårt personlighetstest övervägas noggrant, så se till att färdigställa det när du är avslappnad och har gott om tid på dig. Ärlighet är alltid den bästa strategin. Personlighetstestet fastställer din speciella och unika personlighet, och hur du kommer att presenteras till andra användare av ELITSINGLAR. Det som gör dig annorlunda är ofta det som gör dig attraktiv.

Personlighetstestet inkluderar både frågor med flera olika val och öppna-svar frågor. Elitsinglar uppmuntrar dig att använda de öppna frågorna för att presentera en unik och intressant bild av dig själv – se till att berätta för andra i detalj vad det är du letar efter. Om du till exempel värdesätter en akademisk sida, berätta varför detta är viktigt för dig, och vad du förväntar dig i gengäld.

Elitsinglar.se – Fakta om medlemmarna

Hos Elitsinglar.se hittar du singlar som är seriösa i sitt sökande efter den perfekta partnern för just dem. Medlemmarna söker långsiktiga förhållanden och målgruppen för sajten är singlar mellan 30-55 år. Den stora majoriteten har högskoleutbildning.

Varje vecka tillkommer cirka 2600 nya medlemmar och fördelningen mellan män och kvinnor på sajten ligger på cirka 54% kvinnor och 46% män.

 


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم