Menu

eDarling.se

edarling-se-dejting2 edarling Seriös, trygg & träffsäker dejtingsajt
Berätta exakt vad du söker hos din partner
Få personligt matchade partnerförslag
100% manuellt granskade profiler

eDarling.se – Introduktion

eDarling är en dejtingsajt här i Sverige som nu har funnits i cirka 5 år och idag ökar med hela 2600 medlemmar varje vecka. eDarling har snabbt vuxit sig populär i andra delar av Europa och finns sedan 2009 representerade i tex. Tyskland, Frankrike och Spanien. eDarling gör det möjligt för singlar att flörta online, skaffa nya bekantskaper och viktigast av allt, hitta kärleken för livet. eDarling har lagt mycket arbete i att ta fram en dejtingsida som hjälper dig som singel att verkligen träffa en partner som passar just dig. eDarling bygger på ett utförligt personlighetstest där du sedan matchas mot singlar och får nya partnerförslag skickade till dig varje dag.

eDarling – ett unikt matchningssystem

Grundpelaren i eDarlings koncept är deras matchningssystem – en unik metod som gör det möjligt att hitta precis rätt person för varje medlem. Matchningen bygger på seriös och vedertagen forskning om förhållanden och kompatibilitet mellan människor.

Med hjälp av systemet sållar eDarling varje dag fram singlar som passar dig på tre nivåer; vem du är, vad du söker och var du bor. Detta innebär att du undviker mållöst sökande som både tar tid och energi i anspråk.

För att veta vem som kommer passa just dig som person, behöver eDarling få veta lite om dig. Hur du är som person och vad letar du efter i en relation är några av de saker du kommer att få berätta mer om i det stora personlighetstest du får genomgå när du blir medlem.

eDarling.se Registrering & peronlighetstest

Det första steget till att registrera sig som gratis medlem på eDarlig är att ange om du är en man eller kvinna samt om du söker efter en kvinna eller man. Sedan anger du din email adress och skapar ett lösenord, sen börjar det roliga…

Det första du möts du av en kort introduktion till eDarling och personlighetstestet:

”Välkommen till eDarling! Det glädjer oss att du beslutat dig för att hitta en partner som passar just dig. Tillsammans med psykologer som är specialiserade på förhållanden har vi utvecklat ett omfattande och vetenskapligt baserat personlighetstest. Personlighetstestet hjälper oss att ta fram individuellt anpassade partnerförslag till dig. När du svarat på frågorna får du se resultatet av ditt personlighetstest samt dina första partnerförslag. Ta dig tid att besvara frågorna så noga som möjligt. Självklart kan du när som helst spara dina svar och göra färdigt testet vid ett senare tillfälle.”

Generella frågor innan personlighetstestet börjar

Sedan får du svara på generella frågor tex, när du är född, om du vill ha barn, vad du har för yrke samt hur viktig olika faktorer som ålder, längd, rök och snusvanor är för dig i en potentiell partner.
eDarlings personlighetstest är uppbyggd i nio olika steg, självbeskrivning, Karaktärsegenskaper, Dina starka sidor, Livsinställning, Intressen, personlighet, Förhållanden och uppfattningar. I varje steg får du svara på påståenden om dig själv, dina värderingar och vad du tycker är viktigt/ oviktigt i en framtida partner.
Efter du är klar med varje del av testet kan du välja att spara och logga ut eller fortsätta testet genom att klicka vidare till nästa sida och fler frågor. Under hela testets gång så kan du se hur långt du har kvar att gå. Här och där i testet dyker det upp frågor som du får svara på skriftligen som kommer att visas för dina partnerförslag, dessa frågor är noga utmärkta så det är klart och tydligt vilka svar som dina partnerförslag kan ta del av.

Steg 1

Här får du svara på frågan ”Hur bra passar följande beskrivningar in på dig?” genom att välja mellan 5 olika alternativ, från ”stämmer inte alls” till ”stämmer helt”. Frågorna som ställs känns bra och relevanta tex, hur bra passar dessa beskrivningar in på dig?

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• Jag vill inte alltid kontrollera mina känslor och behov.
• Jag känner mig ibland underlägsen andra människor utan anledning.
• Jag gillar att få uppmärksamhet.

Steg 2 – Självbeskrivning

Likt steg 1 får du svara på frågan ”Hur bra passar följande beskrivningar in på dig?” genom att välja på 5 olika alternativ, från ”stämmer inte alls” till ”stämmer helt”. i det här steget får du också svara på frågor om ditt och din potentiella partners utseende och hur viktigt det är för dig.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• Jag är sällan blyg.
• Jag är social.
• Jag tänker alltid innan jag agerar..

Steg 3 – Karaktärsegenskaper

Här får du svara på påståenden om dig själv genom att välja på 5 olika alternativ, från ”stämmer inte alls” till ”stämmer helt”. I det här steget får du också beskriva vad du har för intressen, hobbies osv..

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• Jag är organiserad.
• Jag är aktiv.
• Innan man lärt känna mig bättre kan jag verka kall och tillbakadragen.

Steg 4 – Dina starka sidor

I det här steget presenteras du en mängd påståenden där du får välja endast 3 vilka du tycker är dina starka sidor eller egenskaper.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• Att snabbt etablera nya kontakter
• Att ta mig an nya utmaningar
• Att hålla mig lugn i stressiga situationer

Steg 5 – Livsinställning

Här får du hålla med om eller avstå ifrån olika påståenden som har med din syn på livet att göra genom att välja på 5 olika alternativ, från ”stämmer inte alls” till ”stämmer helt”.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• Många sociala kontakter förbättrar livskvaliteten.
• Aktivitet och stress är tecken på ett meningsfullt liv.
• Ett bra liv kräver varken omväxling eller nya upplevelser.

Steg 6 – Intressen

Det här steget handlar om dig, dina intressen och hur du agerar i olika situationer. Här får du svara på hur du skulle agera i olika situationer genom att välja på 5 olika alternativ, från ”stämmer inte alls” till ”stämmer helt” när du presenteras med olika påståenden. I det här steget får du också chansen att lista dina intressen och hobbies, din musiksmak samt hur du skulle vilja bo i framtiden.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• När jag träffar min partners vänner för första gången börjar jag genast prata med dem.
• Om jag har ledigt en dag njuter jag av att ha tid för mig själv.
• Jag är alltid väl förberedd när jag ska resa.

Steg 7 – Personlighet

Här får du svara på frågor som rör vad du har gjort de senaste 12 månaderna och hur du har agerat genom att välja mellan 5 olika alternativ, från ”stämmer inte alls” till ”stämmer helt”.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

De senaste 12 månaderna…

• har inga konflikter uppstått där jag blivit uppretad.
• har jag ett flertal gånger övertygat andra om mina idéer
• har jag flera gånger klarat av svåra situationer.
• har jag alltid planerat min dag och min vecka väl.

Steg 8 – Förhållanden

Här får du svara på olika påståneden som har att göra med vad du tycker är viktigt i ett förhållande.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

I ett förhållande är det viktigt för mig…

• att min partner efterlever sina etiska värderingar.
• att min partner ser bra ut.
• att min partner och jag har gemensamma intressen.

Steg 9 – Uppfattningar

Här får du ange hur olika beskrivningar passar in på dig genom svara ”stämmer inte alls” eller ”stämmer helt”.

Exempel på påståenden att ta ställning till:

• Jag är sällan spänd eller nervös.
• Även okonventionella idéer bemöter jag inledningsvis med ett öppet sinne.
• Även okonventionella idéer bemöter jag inledningsvis med ett öppet sinne.

Sista steget – Om dig

Här får du svara på påståenden om hur dina vänner skulle beskriva dig. I det här steget får du också fylla i var du bor, om du letar efter en partner i ditt närområde, hur viktigt avståndet är och om du skulle vara beredd att flytta för kärleken. Du får också svara på frågor angående din religion, hur viktigt din partners religion är osv. När detta är klart kan du ladda upp en bild och sen är du klar och får genast tillgång till dina partnerförslag

Exempel på påståenden att ta ställning till:

Mina vänner skulle beskriva mig som…

• svår att provocera
• hjälpsam
• förtroendefull och ibland godtrogen

e Darling – säkerhet

eDarling jobbar hårt för att uppehålla en trevlig och glad dejtingsida och behandlar alla personuppgifter i förtroende och lämnar under inga omständigheter ut dessa.

eDarling.se – fakta om medlemmarna

Medlemmar: ca. 50 000.
Ålderssnitt: 22-45 år.
Könsfördelning: 53% Kvinnor, 47% Män.

eDarling – gratis medlemskap

Det kostar ingenting att registrera sig gratis hos eDarling. I ett gratis medlemskap ingår personlighetstest, Partnerförslag, kontaktförfrågningar och Partner-Frågeformulär. Om du efter att ha mottagit partnerförslag ocg väljet att ta kontakt med andra medlemmar måste du bli betalande medlem.

eDarling.se – betalningsmöjligheter

eDarling accepterar de flesta kreditkort, MasterCard, American Express, VISA samt debitering från ditt bankkonto eller PayPal.

eDarling – vanliga skrivfel och sökningar i Google

e-darling.se, edarlin, edarlin.se, e-darling, wwwedarling.se, www e darling se, www.e-darling.se, www edarling se, www edarling.se, ww edarling.se, ww.e-darling.se, ww.edarling.se

eDarling – kontaktuppgifter

Affinitas GmbH
Saarbrücker Str. 20-21
10405 Berlin
Tyskland
Fax: +4930 991 949 549

Inte säker på om eDarling är dejtingsajten för dig? Kolla in vår jämförelse av dejtingsajter här

> Klicka här för att prova eDarling.se gratis


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم