Menu

bildafamilj.nu

Nischad dejtingsajt för alla som vill hitta kärleken att bilda familj med
Anonymitet utåt
Matchningsprocent baserat på intressen, personlighet och livsstil mm
Ditt egna foto-album som du ställer in sekretessen på
gå till badoo sverige

bildafamilj.nu – Introduktion

Längtar du efter barn och familj? Då är detta en dejtingsajt för dig!

Bildafamilj.nu är den enda dejtingsajten som är riktar sig enbart till alla som drömmer om att hitta den där speciella kärlekspartnern att bilda familj med.
Här ska man kunna dejta i lugn och ro utan att behöva känna att man måste ta upp den där känsliga barnbitsfrågan.

bildafamilj.nu – Anonym för icke medlemmar

Här ska man få vara anonym utåt. Därför visas inga profiler öppet på startsidan utan det krävs att man själv är medlem för att kunna se andra medlemmar.

bildafamilj.nu – Matchningsprocent

Det är naturligvis trevligare och mer levande med profilbilder, men det är ingenting som krävs. Däremot uppmanas man att fylla i sina profilfält med intressen och personlighet mm då detta är mer relevant för en lycklig och långvarig relation (utseende kommer ju ändå med kroppssråk och personlighet). Utifrån dessa fält får man olika matchningsprocent med de medlemmar som fyllt i sina profilfält.

bildafamilj.nu – Foto-album

Det finns möjlighet att ladda upp bilder med beskrivning till ett eget album, där man själv väljer om bilderna ska visas för alla medlemmar eller endast för de som du lägger till som vänner. Om du inte vill lägga upp en profilbild på dig själv så kan du istället här visa i albumet vem du är (t ex när du utövar din favoritsport, när du är på din favoritplats, när du skrattar om du är en glad en) med talande bilder i olika situationer/vinklar/närbild/helbild etc). Du kan välja om du vill ha bilderna öppna för kommentarer eller inte.

bildafamilj.nu – Gratis registrering

Du kan registrera dig gratis och fylla i din profilsida, ladda upp bilder till ditt album mm, men för att komma åt andra medlemmar behöver du ett betalmedlemskap.

bildafamilj.nu – Priser

3 månader 495 kr
6 månader 690 kr
12 månader 960 kr

för ev uppdaterade priser se direkt på
www.bildafamilj.nu/priser

Sidan är relativt ny och har fortfarande mycket bra erbjudanden för att fylla sajten så fort som möjligt. Framtill sidan uppnått 1000 medlemmar ges en till flera gratismånader beroende på vilket medlemskap man väljer, 3 månader, 6 månader eller 12 månader. Övriga tillfälliga erbjudanden hittar man på Facebook-sidan ”Singel & familjelängtan” samt på Instagram ”Bildafamilj.nu”.


Bli medlem på:
www.bildafamilj.nu

P4 Stockholm’s intervju med Bildafamilj.nu:

”…- Om man nu klaffar med någon så vet man att han eller hon vill också ha barn. Då behöver man inte ta det som ett jobbigt ämne som man ska ta upp, och tänka: vågar jag prata om det här redan. Då vet man det, det är det vi båda vill och sen handlar det mer om hur vi funkar ihop.”

Läs mer eller lyssna på intervjun på P4 Stockholm…

 

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم