Menu

Intervju med Sigurd Vedal från VictoriaMilan.se

Ingen som har läst tidningen, lyssnat på radio eller promenerat runt i Stockholm eller andra städer i Sverige de senaste dagarna har nog missat den uppståndelse som dejtingsajten VictoriaMilan.se har skapat. Med reklambudskapet ”Är du gift? Gör livet levande – ha en affär” har många blivit upprörda och rent ut sagt förbannade medans andra menar att det bara är ett utbud som fyller ett behov på den Svenska dejtingmarknaden.
Sigurd Vedal är VD för VictoriaMilan.se och här svarar han på våra frågor. Tack Sigurd!

OBS: Orginalsvaren är på Norska och även fast det är väldigt enkelt att förstå så har vi översatt till Svenska ovan varje svar. Ni får ursäkta om översättningen är dålig eller konstig!

På vilket sätt skiljer sig Victoria Milan från andra dejtingsajter?
VictoriaMilan.se är en dejtingsajt för människor som lever i ett förhållande och söker efter en flirt eller affär vid sidan av. Detta är också vårt fokus i all vår marknadsföring.
ORGINALSVAR: VictoriaMilan.se er en datingtjeneste for folk lever i ett forhållande og søker en flørt eller affære på si. Dette er også vårt fokus i all markedsføring.

Vem är Victoria Milan för?
Det är en mötesplats på nätet där gifta/ sambos kan chatta, flirta och ha en affär helt konfidentiellt. 25% av våra medlemmar söker efter en nätflirt medans 75% av medlemmarna söker efter en långvarig eller kortvarig affär i det verkliga livet. Det är medlemmarna som sätter sina egna gränser.

Sigurd Vedal är VD för VictoriaMilan.se. Källa: DI.se

ORGINALSVAR: Det er møteplass på nettet der gifte og samboende anonymt og konfidensielt kan chatte, flørte og eventuelt finne sin diskrét affære. 25% av  våre medlemmer søker kun en nettflørt – mens 75% søker en kortvarig eller langvarig affære i det virkelig liv. Det er medlemmet som setter sine grenser – VictoriaMilan sørger for at de andre medlemmer respekterer de.

 

Om man söker på ”Victoria Milan” på Google.se så får man upp en mängd väldigt upprörda människor som tycker att detta är fruktansvärt med rubriker som: ”Dejtingsajt för otrogna”, ”Vart är världen på väg” och ”Syndens Nät” etc. Vad tycker du om detta?
Vi förstår att folk reagerar. Men otrohet har funnits sedan tidernas begynnelse och nya undersökningar i Sverige visar att ungefär 50% av alla gifta/ sambos har varit eller kommer att vara otrogna mot sin partner i framtiden. Otrohet hör till de saker man helst inte pratar om, och jag tror att de flesta inte riktigt vet hur pass utbrett det är. När VictoriaMilan.se lanseras och vänder sig mot just den här gruppen så får folk upp ögonen, och behöver någon att skylla på.
ORGINALSVAR: Vi forstår at folk reagerer. Men utroskap har eksistert siden tidenes morgen og nyere undersøkelser i SVerige viser at ca. 50% av alle gifte/samboende har vært, eller kmmer til å være utro mot påartneren sin. Utroskap er et tema man oftest ikke snakker om – og jeg tror de fleste heller ikke er klar over hvor utbredt det er.
Så når VictoriaMilan.se lanserer og henvender seg mot denne målgruppen som eksisterer i det skjulte tar vi temaet opp i lyset. Folk får noen å gi skylden.

Vad är den största missupfattningen människor har om Victoria Milan?
Att vi är en ren sexsajt. VictoriaMilan.se är en sajt där 1/4 av medlemmarna söker efter en flirt och spänning. Våra medlemmar uppger faktiskt att VictoriaMilan.se är ett alternativ till skillsmässa och uppbrytning av sin familj.
ORGINALSVAR: At vi er en ren sex-site. VictoriaMilan.se er en site der 1/4 av medlemmene kun søker en flørt og spenning. Faktisk oppgir medlemmene våre at VictoriaMilan.se er et alternatriv til skillsmisse og oppbrudd av sin familie.

På vilket sätt matchas medlemmarna hos Victoria Milan?
Vi matchar medlemmarna baserat på vanliga parametrar som bostadsort, ålder, längd osv. En ganska generell matchningsalgoritm. Vi tycker det är viktigt att matchingsalgoritmen inte tar över för mycket av sökningen utan bara fungerar som ett hjälpmedel.
ORGINALSVAR: Vi matcher basert på vanlige parametere som bosted, alder, høyde o.l. En ganske generell matching algorythm. Vi synes det er viktig at match algorytmen ikke tar over for mycket av søkningen men er heller et hjelpemiddel.

Vad kostar det att bli medlem hos VictoriaMilan.se?
Vi har 2 medlemsnivåer: BASIC och PREMIUM, och vi ger rabatter för längre bindningstider (1 månad, 3 månader, 6 månader, 1 år). Dessutom kan man prova på en månad BASIC för 279 kronor.
ORGINALSVAR: Vi har 2 medlemsnivåer: BASIC og PREMIUM, og vi tilbyr rabatter for lengere bindingstider (1mnd, 3mnd, 6mnd, 1 år). Dersom man kun ønsker å prøve 1 mnd BASIC koster det 279,- kroner.

VictoriaMilan.se

Är Victoria Milan enligt dig en dejtingsida för folk som vill vara otrogna och ha hemliga affärer, eller för människor som spelar med öppna kort och är ärliga med att dom söker nya upplevelser?
På VictoriaMilan.se slipper folk att ljuga om sin civilstatus. Våra undersökningar visar att 30% av aktiva medlemmar på dejtingsajter i själva verket redan har ett förhållande. Hos oss kan de vara ärliga med sin civilstatus.
ORGINALSVAR: På VictoriaMilan.se slipper folk å lyve om sin sivilstatus. I våre undersøkninger fant vi ut at over 30% av aktive medlemmer på datingsitene for single i realiteten var i et forhållande.
Hos oss kan de være ærlige om sin sivilstatus.

Uppmuntrar Victoria Milan enligt dig människor till att vara otrogna?
Nej, vi har ett budskap ”Gör livet levande – ha en affär!” för att tydligt skilja oss från de andra dejtingsajterna på nätet. På det sättet vill vi kunna nå den målgruppen och inte de som är lyckligt gifta eller har ett bra förhållande. Vi marknadsför oss mot en grupp som redan existerar, och behöver en plats att möta likasinnade.
ORGINALSVAR: Nei, vi har en posisjonering ”Gör livet levande – ha en affär!” for å tydelig differensiere oss fra de andre datingtjenestene på nettet. Men dette vil jo kun appellere til de som allerede er i målgruppen og ikke til de som er lykkelig gift/forhållande. Vi henvender oss mot en målgruppe som allerede eksisterer, og som benytter de fleste sosiale arenaer for å flørte og møte likesinnede.

Hur många medlemmar har Victoria Milan i Sverige? och i övriga världen?
Vi önskar att inte offentliggöra vårt medlemsantal just nu. Men vi har som mål att nå 150 000 medlemmar i Sverige under 2011.
ORGINALSVAR: Vi ønsker ikke å offentliggjøre konkrete medlemstall på nuværende tidspunkt, men kan si at vi regner med å nå målsetting av 150.000 medlemmer i Sverige iløpet av 2011.

Har ni någon aning om hur många som faktiskt har träffas genom Victoria Milan?
Vi vet att majoriteten av våra medlemmar lyckas och hittar det de söker efter, men jag önskar att inte uppge dessa siffror. Ett bevis på detta är att 80% av våra medlemmar väljer att vara fortsatt aktiva efter 3 månader.
ORGINALSVAR: Vi vet at majoriteten av våre medlemmer lykkes i å finne det de søker etter, men ønsker dessverre ikke oppgi eksakte tall. Dette ser vi dessuten også ifrom av at 80% av våre medlemmer er fortsatt aktive medlemmer etter 3mnd drift.


1 Comment


  1. Alla människor måste själva ta sitt ansvar Man som Kvinna!
    Detta är ju inget nytt annat än att otroheten är utpekad,
    men också att bra sätt för dom som har sida att få mycket gratisreklam genom media.

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم