Menu

Intervju med Andreas från dejtingsajten Vibbar.se

Andreas ligger bakom dejtingsajten Vibbar.se – en dejtingsajt med mjuka värden och utan krångliga personlighetstest. Här svarar Andreas på våra frågor om Vibbar, dejtingsajter och nätdejting.

På vilket sätt skiljer sig Vibbar.se från andra dejtingsajter?
Vibbar skiljer sig på många sätt men det beror också mycket på vilka dejtingsajter vi jämförs med. Presentationsmomentet som är den mest centrala funktionen på andra dejtingsidor ser helt annorlunda ut på Vibbar. På ett sätt mycket likt facebook och twitter bygger man här ut sin presentation med hjälp av mindre uppdateringar. Presentationen blir med andra ord en samling av upplevelser, tankar och bilder.Vibbar.se är en dejtingsajt med mjuka värden och utan personlighetstest

På vilket sätt matchas medlemmarna hos Vibbar.se?
Vi använder oss inte av matchning överhuvudtaget på Vibbar. Vi tillhandahåller istället en plattform med tillräckligt mycket transparens och interaktion att våra användare klarar av detta på egen hand. Hela idén med Vibbar bygger egentligen på att vi tyckte personlighetstest, matchningsfunktioner är totalt värdelöst. Personkemi anser vi bero på mjuka värden du omöjligt kan låta en dator räkna ut.

Vad kostar det att bli medlem hos Vibbar.se? och vad ingår i ett gratis medlemskap?
Vibbar är helt gratis och med full funktionalitet.

Vad är enligt dig det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsajt?
Om man inte är ute efter en väldigt speciell nisch av människor skulle jag nog säga att det viktigaste är hur kommunikations-lösningen ser ut. Detta är trots allt vad nätdejting går ut på och bör vara det som har fokus.

Vad är den största missupfattningen människor har om nätdejting?
Desperation. Detta är något som många kopplar till just nätdejting och att det skulle vara den sista utvägen till att hitta en partner. Det finns en viss tabu som jag tror till stor del har uppstått på grund av det jag nämnt ovan, vetenskapliga personlighetstest, matchningsfunktioner etc. Med andra ord att nätdejting inte är att välja din partner på egen hand.

Vad är det bästa med nätdejting?
Att det är lättsamt, roligt och lättillgängligt.

Vad är det värsta med nätdejting?
Jag kan nog inte komma på något riktigt dåligt. Nätdejting är mycket vad man själv gör det till.

Vad gör man för att sticka ut från mängden på Vibbar.se eller dejingsajter i största allmänhet?
På Vibbar handlar det inte så mycket om att sticka ut i mängden jämfört med många andra dejtingsidor. Vad du säger och gör på sajten förmedlas ut oavsett om andra besöker din profil eller inte.

Vad är ditt bästa/ dina bästa tips för att lyckas med nätdejting?
Att våga vara öppen om sig själv. Att censurera sig eller göra något annat som inte speglar sin riktiga personlighet kanske leder till fler kontakter, men kommer försvåra processen när det är dags att ta nästa steg.

Har ni någon aning om hur många som faktiskt har träffas genom Vibbar.se?
Detta är inte något vi aktivt följer upp, men om man är intresserad av att veta hur kommunikationen går till och hur den kan leda till en riktig dejt finns ett bra exempel här.

Om du vill testa Vibbar.se så kan du prova helt gratis här.

Tack Andreas!


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم