Menu

Intervju med Jonas från SportDate.se

Jonas Ånestrand är VD för Sportdate.se. Här svarar han på våra frågor om SportDate.se och dejting i största allmänhet. Tack Jonas!

Berätta lite om SportDate.se. Hur startade ni, vad är det? och hur fungerar det?
Idén om att starta Sportdate har vuxit fram ända sedan jag träffade min nuvarande sambo via en av de första dejtingsajterna på marknaden. Vi gillade att kommunicera via nätet, och lärde känna varandra på ett djupare plan redan innan första dejten irl. Vi träffade dock på många personer som vi inte alls relaterade till och vi började då skissa på lite idéer till ett nytt dejtingkoncept. Efter fyra års hårt arbete med sajten, parallellt med mitt arbete som Sjukgymnast och PT, blev sajten färdig för lansering. Sportdate fungerar som så att, om du vill hitta en aktivitetskompis eller vill hitta aktiva singlar, så finns det ett stort utbud av trevliga människor att välja mellan på Sportdate.

På vilket sätt skiljer sig SportDate.se från andra dejtingsajter?
Förutom att de vanliga dejtingfunktioner som; matchning, sökning, och att kunna kommunicera med medlemmar, så har Sportdate mer fokus på träning och hälsa. Dels genom att du kan söka på mer aktivitetsrelaterad information runt din tilltänkta flirt eller vän. Och dels att vi erbjuder ökad kunskap om träning och hälsa genom olika funktioner på sajten.

På vilket sätt matchas medlemmarna hos SportDate.se?
Det är matchmaking gällande vänskap, kärlek och hälsa som är viktigast för oss att leverera till våra medlemmar. Du kan matchas på en rad olika kriterier. Den vanliga matchningen är via; kön, ålder, och hemort. Men du kan även matchas via mer avancerade kriterier som hur ofta du tränar, vilken sorts träning du gillar, vilken kosthållning du har osv.

Vad kostar det att bli medlem hos SportDate.se? och vad ingår i ett gratis medlemskap?
Det är gratis att registrera sig som medlem. Som gratismedlem kan du flirta med andra medlemmar, du kan läsa inlägg om träning och hälsa och ta del av rabatter som olika företag erbjuder speciellt till Sportdatemedlemmar som tex gratis gymträning. Som betalmedlem kan du sedan fritt kontakta alla medlemmar på sajten, samt du får ännu bättre rabatter på ex gymkort och kläder.
En månads guldmedlemskap kostar 99kr, 2 månader 198kr, och 12 månader 345kr.

Vad är enligt dig det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsajt?
Det är viktigt att man har roligt och känner sig trygg. Och att man väljer en sajt där du kan relatera till många människor på. Det är bra grunder till att hitta bra vänner och en bra partner.

Vad är den största missupfattningen människor har om nätdejting?
Att det är komplicerat, och att man måste lägga ned mycket tid på att hitta bra och roliga kontakter.

Vad är det bästa med nätdejting?
Att det finns många trevliga människor där ute som ser Internet som en självklar mötesplats.

Vad är det värsta med nätdejting?
Att man på första dejten upptäcker att dejten i fråga har lämnat gamla, eller missvisande bilder eller felaktig information om sig själv.

Vad gör man för att sticka ut från mängden på SportDate.se eller dejtingsajter i största allmänhet?
Sportdate lägger lite mer fokus på att ge sina medlemmar ett större utbud av aktiva människor inom träning och hälsa.

Vad är ditt bästa/ dina bästa tips för att lyckas med nätdejting?
Var öppen och ärlig, men ge inte ut för mycket privat information om dig själv de första kontakttillfällena. Låt relationen växa långsamt.

 


2 Comments


  1. Vad har hänt med sportdate? detär bara error,det funkar inte att komma in där/ Gun

  2. Det verkar funka hur bra som helst nu =)

Trackbacks

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم