Menu

MindAlike – för höginkomsttagaren

mindalike.se

MindAlike - för höginkomsttagare

Vi på DejtingSverige har noterat att det dykt upp en nyhet inom dejtingvärlden. MindAlike vänder sig till utbildade höginkomstagare som är ensamstående. För att bli medlem måste man ha minst 500 000 kr i årsinkomst eller 3 mkr i förmögenhet och en högre utbildning. MindAlike marknadsför sig inte som en dejtingsajt. Här möter vi upp med MindAlikes  grundare, Yvonne Knutsen, för en kommentar.

 

Hur ser idén ut bakom mindAlike, ni marknadsför er inte som en dejtingsajt?

Det är riktigt. Det finns många människor som inte vill nätdejta eller gå ut på krogen men de vill ändå ha ett utåtriktat socialt liv med möjlighet att träffa likasinnade. Umgänge med den närmsta bekantskapskretsen eller parmiddagar räcker inte till. Har man dessutom en god ekonomi kan man unna sig lite av livets goda vad gäller upplevelser och aktiviteter. Man vill helt enkelt träffa likasinnade som också lever ensamma. MindAlikes sociala aktiviteter är till för dessa personer. Den här typen av klubbar är vanliga i andra länder, exempelvis Italien, och det har känts som att Sverige är redo för lite nya umgängesformer.

 

Vad är då poängen med att mindAlike även är en community på webben?

Eftersom klubben vänder sig till människor i hela Sverige känns det viktigt att erbjuda en möjlighet till kommunikation utöver de sociala aktiviteterna. I communityn kan man presentera sig själv och kommunicera med andra medlemmar. Där finns också ett kalendarium för alla aktiviteter som man kan anmäla sig till. En hel del personer blir nog medlemmar endast för att kunna vara med i communtyn och det är helt upp till var och en.

 

Vad har ni på gång för sociala aktiviteter?

Tanken är att kunna erbjuda mindAlikes medlemmar upplevelser m.m. som inte går att köpa på annat håll och detta kommer att ske med hjälp av samarbetspartners. Det är flera företag som vill samarbeta med oss men vi är lite kräsna där och tar bara med de som kan ge mindAlike´s medlemmar ett mervärde. I höst sker exempelvis en exklusiv resa till Champagne i Frankrike med besök hos kända Champagneproducenter.  Nu i vår träffas vi för matlagning och vinprovning på ett slott. Mysigt barmingel kommer att kunna ske lite mer regelbundet.

 

Ni gör en inkomstkontroll på alla som vill vara med. Hur kommer det sig?

Ja, det är mycket uppskattat att vi gör den kontrollen. Här tror jag faktiskt att mindAlike är helt unikt i det avseendet. Man blir faktiskt rätt förvånad över att det finns en så stor mängd människor som utger sig för att vara andra personer än de faktiskt är. Dessa sållas bort hos mindAlike där inkomstkontrollen även blir en identitetskonroll. Inkomstgränsen är annars motiverad av att personer med god ekonomi normalt har en annan livsstil som också kommer att prägla de sociala aktiviteterna. De som inte har en inkomst utan en förmögenhet får verifiera detta och sedan förstörs den dokumentationen direkt.

 

MindAlike  är rätt nystartat, hur ser planerna ut?

Intresset för mindAlikes verksamhet har varit stort och varje dag beviljas flera personer medlemskap vilket är fantastisk kul. Vi siktar dock inte på att bli en gigant. Ledorden är hellre kvalitét än kvantitet. Eftersom verksamheten är ny är det viktigt att hela tiden stämma av och anpassa innehållet till medlemmarnas önskemål.

 

Hur ser en typisk medlem ut?

Kanske är det en läkare eller VD, 40 plus, boende i hela landet. Könsfördelningen har varit relativt jämn hittills. En gemensam nämnare för medlemmarna är att det är etablerade personer inom näringsliv och samhälle med höga krav på integritet.

 

Om man vill ansöka om medlemskap, hur gör man då?

Det kostar inget att ansöka om medlemskap, det gör man genom att fylla i ett formulär på hemsidan. Om medlemskapet beviljas kan man logga in och ta ställning till klubbens verksamhet innan man betalar. När man har betalat medlemsavgiften får man vara med på de sociala aktiviteterna klubben ordnar och delta i communityn.

Klicka här för att gå till mindAlike


1 Comment


  1. Herre Gud vilket jävla trams!

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم