Menu

Mazily.com – en modern uppstickare bland dejtingsidor!

Mazily.com - De första 1000 medlemmarna får gratis medlemskap i 1 år!

Mazily.com är en modern uppstickare som skiljer sig från de traditionella dejtingsajterna på flera plan. Här svarar Olle från Mazily på våra frågor.

Tack Olle!

Berätta lite om Mazily.com, vad är det och hur startade ni?

Idén till Mazily uppstod som en reaktion på att vi var besvikna på de dominerande dejtingsajterna. Vi tilltalades inte av språket, designen, funktionaliteten, känslan av profiterande och började fundera på om det inte skulle gå att skapa något som var annorlunda. Vi är alla intresserade av kultur i olika former och tänkte att det skulle vara kul med en sajt som inte riktar sig mot allt och alla. En dejtingsajt med lite smalare publik och mer gemytlig känsla. Man får ju nästan sockersjuka av sliskigheten på de andra sajterna! Initiativtagarna är Olle och Jonas och sedan starten har även Magnus och Paul anslutit med den tekniska kompetensen. Vi är tillsammans del i startup som heter Lajku AB och vi sitter (oftast) i Malmö. Just nu är Mazily bolagets fulla fokus.

 

På vilket sätt skiljer sig Mazily.com från andra dejtingsajter?

Det finns några spikar kvar att spika, men redan nu skiljer sig Mazily på flera sätt. Baserat på vår tidigare nätdejtingerfarenhet så har vi skapat en enkel och ren sajt med flera smarta detaljer. Största skillnaden är kanske att vi vänder oss mot en viss publik och framförallt satsar på Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är naturligtvis både svårt och onödigt att sätta etiketter på folk, men genom att samla ”urbant kulturfolk” så har vi fått en kärna av medlemmar som står för en kreativ och öppen attityd. Vi ser dock inte att alla måste vara svårmodiga kulturpretton! Blandning är bäst, gärna lite outsiders från alla kanter. Vi vill bara undvika att vara ytterligare en kryssningsbåt i dejtingdammen. Slutligen så vill vi med vår (kommande) eventguide sudda ut gränserna för dejting och att träffas ute på ett traditionellt sätt.

 

På vilket sätt matchas medlemmarna hos Mazily.com?

Vi matchar gemensamma intressen, men är skeptiska till det här med avancerade matchningsalgoritmer. Alla matchningsfunktioner vi har testat hittills har varit tämligen uddlösa. Det krävs en otrolig stort data- och medlemsmängd för att detta ska ge något. Vi har istället en fritextsök, något som oftast saknas i dejtingvärlden, och tror att våra medlemmar är kompetenta nog att själva känna efter vilka som kan vara intressanta. Genom att lägga till medlemmar som favoriter kan du också följa statusuppdateringar och på så sätt lära känna intressanta medlemmar bättre, lite som på Facebook eller Twitter.

 

Vad kostar det att bli medlem hos Mazily.com?

Just nu är vi i en uppstartsfas och kör lite extra generösa erbjudanden, men tanken är att det alltid ska vara helt gratis att testa fulla versionen av Mazily i 30 dagar. På denna tid så bör man kunna skapa sig en bild av sajten. Efter testperioden så kommer det kosta en mindre summa per månad, exakt hur mycket är inte helt fastställt, men vi tänker oss något som står i nivå med vad det skulle kosta att ta ett glas vin eller kanske en drink på krogen. För att kunna skapa en riktigt bra sajt och fylla den med seriösa medlemmar så behöver vi ta betalt. Vi kommer ha vissa utvalda annonssamarbeten, men vill undvika att spamma våra medlemmar med deodoranter och liknande irrelevant reklam.

 

Vissa kanske tycker det verkar läskigt att blanda in sitt facebookkonto med en dejtingsajt. Hur fungerar det egentligen?

Vi kör uteslutande med Facebookinloggning. Detta var ett strategisk beslut som vi tog i början av utvecklingen. Många tycker det är lite läskigt, men egentligen är detta för att skydda och underlätta för våra användare. Det blir enklare att komma igång genom att vi kan importera data såsom kön, ålder, bild, intressen och så vidare från Facebook (som du sedan får granska innan du syns på sajten) och samtidigt så minskar risken för falska profiler avsevärt. Inloggning och därtill hörande data sköts helt av Facebook och vi varken sparar eller har tillgång till inloggningsuppgifter, vilket är både enklare och säkrare än om vi skulle bygga vår egen inloggningsfunktion.

Sedan postar Mazily naturligtvis aldrig tillbaka till din Facebookprofil, så det syns inte att du gått med i Mazily.

 

Vad är enligt dig det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsajt?

Välj en som du tycker känns skön och ärlig. Många sajter jobbar med rätt skumma upplägg där man kan förledas att tro att sajten går att använda utan att betala, när så inte riktigt är fallet. Att där finns medlemmar som matchar din smak och intressen är naturligtvis viktigt. Vi har än så länge ett mer begränsat antal medlemmar än våra större konkurrenter, samtidigt så kan man lätt luras att tro att medlemsutbud är allt. Kanske ser du inte skogen för alla träd?

 

Vad är enligt dig den största missupfattningen människor har om nätdejting?

Numera sägs nätdejting vara det vanligaste sättet att träffas, men jag tycker fortfarande att det lever kvar en uppfattning om att det inte är ett ”fint sätt” att träffas eller att det bara är för de lite extra ensamma. Om man nu vill träffa någon, varför inte nyttja de möjligheter som finns? Att välja bort en kanal för att den inte är fräsig nog blir ju mest fånigt! Har man lite grundläggande urskillningsförmåga så tycker jag nätdejting kan vara ett fantastiskt sätt att träffa kul folk. Om det sedan bara blir ett spännande möte med en person som du inte annars skulle mött eller om det faktiskt blir lite pirr också, är svårt att veta i förväg. Fast det är nästan aldrig något man ångrar, så varför inte hålla alla dörrar öppna?

 

Vad är ditt bästa/ dina bästa tips för att lyckas med dejting på Mazily.com?

Inga konstigheter. Skäms inte för att du nätdejtar, lägg upp lite bilder och ha en tydlig och komplett profil. Skriv statusuppdateringar och intressera dig för andra. Vill du vara lite anonym så kan du på Mazily ha en profilbild som inte visar vem du är, men sedan komplettera med fler tydligare bilder som du markerar endast ska synas för dina ”favoriter”.

Och skriv inga romaner! Det är bättre att träffas relativt tidigt och se hur det känns, än att bygga upp en massa förväntningar. Ta en fika eller rentav en lunch, gärna ett möte med en förutbestämd sluttid. Känns det bra så kan ni ju ses längre nästa gång!

 

Vad är de 3 främsta anledningarna att man ska registrera sig på Mazily.com om man är singel?

Mazily är en modern uppstickare på en annars rätt likformig dejtingmarknad. Våra medlemmar har både takt och ton. Du slipper en massa tjat från oss om att träffa ”sköna singlar” eller ”din drömpartner” (vi missade säljkursen)…

 

Klicka här för att gå till Mazily.com

 


1 Comment


 1. Hello I send again so you can look up the guy
  Rob Lynch !!! It’s all fake !!! My name is Lena and I was on you website ! A week ago ! And I want you to take away this guy It’s not him on the photo !! Very kopied .!!
  Poor guy that is copied under another name Rob.
  And it’s a tragical storie his wife died and so on
  American … Lives in Ajman and working with mining !!
  Please look it up He’s a cheater !!!
  His mail is rob0531@live.com… Please do something !

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم