Menu

Intervju med Patrick från Sunnydate.se

Sunnydate.se är en ny dejtingsajt som är 100% gratis. Här svarar Patrick på våra frågor om  nätdejting, dejtingsajter och deras nya sajt. Tack Patrick!

Berätta lite om Sunnydate.se. Hur startade ni, vad är det? och hur fungerar det?
Sunnydate lanserades på alla hjärtans dag 2011, och erbjuder helt gratis dejting. Att bli medlem är snabbt och enkelt och ger dig tillgång till all funktionalitet – inga vip-medlemskap eller delux-konton behövs. Sunnydate.se drivs av Oscar och Patrick, två IT-killar i 30-årsåldern.

Sunnydate.se är en ny svensk dejtingsajt som är helt gratis

På vilket sätt skiljer sig Sunnydate.se från andra dejtingsajter?
Internet och webbtjänster i allmänhet håller på att förändras. Att tjäna pengar är inte längre den primära drivkraften och tjänster som är för dyra eller inte är omtyckta överlever helt enkelt inte. På Sunnydate har vi därför utvecklat en enkel och lättanvänd tjänst med funktioner som är helt gratis att använda. Vi tycker nämligen inte att man ska behöva betala för att kunna kontakta en annan användare.  I takt med att vi växer kommer vi att förfina och förbättra våra funktioner och vi har redan flera roliga idéer på lager.

På vilket sätt matchas medlemmarna hos Sunnydate.se?
I nuläget matchas de baserat på vad du som användare söker efter, dvs ålder, kön, bostadsort osv. På olika delar av sidan listar vi medlemmar med bilder, baserat på dina sök-kriterier. Och om du skriver en Shout så visas den endast för de medlemmar som söker efter en person som dig. Allt för att kunna visa så relevant innehåll som möjligt. Du kan även använda funktioner som Chance, och då slumpas du ihop med en användare som kan vara intressant för dig.

Vad kostar det att bli medlem hos Sunnydate.se? och vad ingår i ett gratis medlemskap?
Det är helt gratis att bli medlem och att använda alla funktioner på Sunnydate.se.

Vad är enligt dig det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsida?
Vet man med sig att man söker efter någon med specifika intressen, exempelvis träning, så kan det naturligtvis vara mer intressant att registrera sig på en sida som specialiserat sig på dejting inom det området. Men annars tycker vi att man kan prova lite olika dejtingsidor, och se vilken man tycker är bäst.  Det kan jämföras med köpet av en specifik produkt. De flesta idag söker runt på nätet och jämför priser och läser omdömen om återförsäljarna och produkterna innan dess att man utför själva köpet. Samma sak gäller för webbtjänster såsom nätdejting. Varför betala dyra avgifter när du kan få tillgång till en lika bra tjänst helt gratis?

Vad är den största missupfattningen människor har om nätdejting?
Än idag är det en del personer som uppfattar nätdejting som lite töntigt och osäkert, och att det helt enkelt inte fungerar. Men det gör det. Det finns det tusentals par som kan intyga. Dessutom ger det en mycket bra möjlighet att lära känna en person bättre innan man träffas.

Vad är det bästa med nätdejting?
Att man får möjlighet att lära känna människor man annars aldrig skulle ha träffat.

Vad är det värsta med nätdejting?
Att det tyvärr finns en hel del människor som gömmer sig bakom datorskärmen och uppger sig för att vara någon annan än de i själva verket är. Men med lite sunt förnuft går det oftast att undvika sådana personer. Tänk på att det är du, och bara du, som bestämmer när och om du vill dejta någon.

Vad gör man för att sticka ut från mängden på Sunnydate.se eller dejtingsidor i största allmänhet?
Det är viktigt med en bra profilbild. Bilden ska vara aktuell och tydligt visa vem du är.  Sen är det naturligtvis också viktigt med en välskriven och intresseväckande presentationstext. Fotoalbumet är även det ett bra forum för att skapa en bättre bild av dig själv och dina intressen.

Vad är ditt bästa/ dina bästa tips för att lyckas med nätdejting?
Det är viktigt att visa intresse för den du pratar med genom att ställa frågor och vara positiv och trevlig. Kom ihåg att ärlighet varar längst, vilket gäller såväl bilder som texter.

Klicka här för att gå till Sunnydate.se

 


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم