Menu

Intervju med Ann från Match4me.se

Ann driver dejtingsajten Match4Me.se, en dejtingsajt för högutbildade singlar. Här svarar hon på frågor om sajten och nätdejting i största allmänhet. Tack Ann!

Match4me.se är en dejtingsajt för högutbildade

Berätta lite om Match4me.se. Hur startade ni, vad är det? och hur fungerar det?
Match4me startade 2008, och är en nätdejtingsida för högutbildade singlar. Det är den största mötesplatsen för välutbildade singlar i Sverige. Att hitta en partner på samma våglängd är en av dom viktigaste kriterierna idag.

På vilket sätt skiljer sig Match4me.se från andra dejtingsajter?
Match4me är ett  litet företag med ett fåtal medarbetare. Vi har ingen internationell koncern bakom oss, ingen marketingavdelning som kostar en massa pengar, och vi har inga annonser på våra sidor. Vi erbjuder en enkel sida för dig och mig. Kärlek är ett känsligt ämne och vi anser att det bästa sättet att hjälpa våra medlemmar är att ge den seriösa kärleken det utrymme den behöver.

När våra medlemmar söker kontakt med oss, upprätthåller vi den personliga kontakten. Som medlem skriver man till redaktionen om hjälp och då får man också ett personligt svar.

På vilket sätt matchas medlemmarna hos Match4me.se?
En medlem fyller i sin profil så mycket eller lite man vill. Ju mer information man fyller i desto mer finns det att matcha med. Man kan sedan välja hur stor matchprocent man vill söka på. Fyller man i 100 procent, så får man bara upp dom potentiella partners som fyller alla förväntningar. Fyller man i 75 procent, kan man få upp ett partnerförlag på någon som bor lite längre bort eller är lite yngre eller äldre än man tänkt sig. Så matchen beror också på vad den andra medlemmen skrivit i sin profil.
Dessutom om man loggar in oftare, syns bilden och profilen också oftare på sidan. Det betyder att aktiva sökande har en mycket större chans på att hitta en match.

Vad kostar det att bli medlem hos Match4me.se? och vad ingår i ett gratis medlemskap?
Med ett gratis medlemskap kan våra medlemmar framför allt upptäcka hur sidan fungerar. Man kan skapa en egen profil, skapa en sökprofil, lägga upp bilder och söka andra medlemmar obegränsat. En gratis medlem kan också skicka intressemeddelanden och svara med ett personligt meddelande från en fullständig medlem inom en vecka. Alla medlemmar kan blogga om man vill det.

Som fullständig medlem kan man dessutom skicka personliga meddelanden, se vem som besökt din profil, se andra medlemmars sökprofil, använda vår messager, chatta i chattroom eller chatta personligt med andra medlemmar.
Ett medlemskap för t.ex. 3 månader kostar bara 300 kr. Det går att betala via bankgiro, faktura, kreditkort eller SMS. Ett fullständigt medlemskap förlängs aldrig automatiskt och vi hanterar inga finstilta regler. Om man vill förlänga ett medlemskap måste man aktivt göra en ny inbetalning. Ett fullständigt medlemskap övergår helt enkelt i ett gratis medlemskap när den betalda perioden upphör.

Vad är enligt dig det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsida?
Det viktigaste, tror jag, är att man känner sig hemma på sidan, att man känner sig trygg hos match4me. Vi skapar den tryggheten genom att kontrollera alla profiler för hand, genom att svara med ett personligt meddelande om våra medlemmar ställer frågor och genom att hålla sidan ren från ovidkommande reklamerbjudanden. Att hitta en partner är en känslig angelägenhet och vi koncentrerar oss på den punkten.

Vad är den största missupfattningen människor har om nätdejting?
Den största missupfattningen, tror jag, är att man inte skulle kunna hitta en partner för livet via nätdejting och att nätdejting skulle vara opersonligt. Tack vare att våra medlemmar kan skicka meddelanden via vår server kan man lära känna varandra via mejl så länge man vill. Man har tid att lära känna varann och utforska varandra i lugn och ro och det kan du inte om du träffar någon en timme innan krogen stänger.

Vårt mål är att våra medlemmar inte behöver återkomma till sidan, därför att vi inte behövs längre. Lyckligtvis får vi många glada besked från våra medlemmar!

Vad är det bästa med nätdejting?
Det är spännande att upptäcka människor, nyfikenhet är en viktig faktor. Att krypa bakom datorn och se vem som besökt din profil att upptäcka människor som du kanske inte hade stannat upp vid i ditt dagliga liv. Det handlar om att ge och att få. När man nätdejtar måste man börja med att ge av sig själv, nämligen att berätta om sig själv. Det är en underbar känsla att upptäcka att alla på match4me gör det, var och en på sitt eget sätt.

Vad är det värsta med nätdejting?
Risken att singellivet definitivt upphör, möjligen. Om man nu ser en riskfaktor i det!

Vad gör man för att sticka ut från mängden på Match4me.se eller dejtingsidor i största allmänhet?
Det viktigaste är att vara ärlig och kanske att vara öppen för lite mer än vad man först tänkt sig. Att berätta om sig själv utförligt är inte det lättaste, men andra behöver den informationen för att kunna lära känna dig bättre.

Vad är ditt bästa/ dina bästa tips för att lyckas med nätdejting?
Skriv en personlig profil. Använd ditt talspråk, försök inte att konstla tilll det. Berätta om en vanlig dag i ditt liv eller hur du ser dig själv utan att stapla en massa för- och nackdelar. Drömmar och förväntningar är bra att berätta om, men försök att vara realistisk samtidigt. Vetskapen att alla som läser din profil vill lära känna dig, kan stärka dig i din berättelse.

Ladda upp bilder av dig själv när du seglar, golfar, målar huset eller vad som helst. En bild berättar mer än tusen ord!

Klicka här för att gå till match4me.se


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم