Menu

Intervju med Ingvild från C-Date.se

C-Date.se är en väldigt populär dejtingsajt som inriktar sig på människor som vill förverkliga fantasier, hitta en tillfällig flirt, sexkontakter, eller en het och okomplicerad romas utan förpliktelser. Du kan läsa mer om C-Date här.
Ingvild Hilsen är regionschef för C-Date i Norden och tog sig tiden att svara på några frågor om C-Date, dejtingsajter och nätdejting i största allmänhet. Tack Hilsen!

C-Date är en dejtingsajt för "casual dejting" och relationer utan förpliktelser

OBS: Orginalsvaren är på Norska och även fast det är väldigt enkelt att förstå så har vi översatt till Svenska ovan varje svar. Ni får ursäkta om översättningen är dålig eller konstig!

På vilket sätt skiljer sig C-Date från andra dejtingsidor?
C-Date är en matchmakingtjänst på nätet som kopplar ihop människor som är på jakt efter ett uforpliktende förhållande. I motsättning till många av de andra dejtingsajterna, så letar inte C-Dates medlemmar efter ”den stora kärleken”, men kanske någon som kan vara med och uppfylla en fantasi?
ORGINALSVAR:
C-Date er en matchmakingtjeneste på nett som kobler folk som er på jakt etter uforpliktende forhold. I motsetning til mange av de andre datingsidene, trenger ikke C-Dates medlemmer å ønske seg «den store kjærligheten», men kanskje noen som kan være med å oppfylle en fantasi?

På vilket sätt matchas medlemmarna hos C-Date?
Du kan jämföra ett medlemskap hos C-Date med att gå ut på en bar, där alla du möter har preferenser som sammanfaller med dina, och ett utseende som tilltalar dig. Att tillägga vet du att alla i baren är på jakt efter en som dig! Nu återstår bara att finne den gode kemin. Matchningen baseras på sammanfallande preferenser, både med tanke på utseende och intressen.
ORGINALSVAR: Du kan sammenligne et medlemskap hos C-Date med det å gå ut på en bar, der alle du møter har preferanser som sammenfaller med dine, og et utseende som tiltaler deg. I tillegg vet du at alle i baren er på jakt etter akkurat en som deg! Nå gjenstår det bare å finne den gode kjemien. Matchingen baserer seg på sammenfallende preferanser, både med tanke på utseende og interesser.

Vad kostar det att bli medlem hos C-Date? och vad ingår i ett gratis medlemskap?
Ett abbonemang på C-Date kostar från 249 SEK i måneden. Du kan skriva och motta meddelanden och ta kontakt med likasinnade.
ORGINALSVAR:
Et abonnement på C-Date koster fra 249 SEK i måneden.  Du kan skrive og motta meldinger, tre i kontakt med likesinnede.

Vad är enligt dig det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsida?
Det viktigaste att tänka på när man väljer dejtingsajt är vilken motivation man har för att gå med och i vilken grad diskretion är viktig. På C-Date möter du likasinnade som är på jakt efter ett förhållande utan förpliktelser. Medlemmarna är 100 procent anonyma.
ORGINALSVAR:
Det viktigste å tenke på når man velger datingstjeneste, er hvilken motivasjon man har for medlemskapet og i hvilken grad diskresjon er viktig. På C-Date møter du likesinnede som er på jakt etter uforpliktende forhold. Medlemmene er 100 prosent anonyme.

Vad är den största missupfattningen människor har om nätdejting och C-Date?
Jag tror att de flesta i Norden år 2011 förstår konceptet med nätdejting, dejtingsajter och matchmaking på nätet. Så många som var tredje förhållande som startas i dag, börjar på nätet.
ORGINALSVAR:
Jeg tror at de fleste i Norden i 2011 skjønner konseptet med nettdating og matchmaking på nett. Så mange som hvert tredje forhold som startes i dag, har sitt utspring på nettet.

Vad är det bästa med nätdejting?
Nätet tillåter människor att lära känna varandra innan de möts på riktigt. Det är tidseffektivt, samtidig som dagens matchmakingtjänster är såpass avancerade att du vet att du träffar någon med lika preferenser som dig själv.
ORGINALSVAR:
Nettet tillater mennesker å bli kjent med hverandre før de møtes fysisk. Det er tidseffektivt, samtidig som dagens matchmakingtjenester er såpass nøyaktige at du vet at du treffer noen med like preferanser som deg selv.

Vad är det värsta med nätdejting?
Vissa kommer förmodligen inte att kunna hitta personen som de söker efter, men det finns alltid de som får mer uppmärksamhet än andra, precis som utanför internet.
ORGINALSVAR:
Noen vil nok kunne oppleve det som upersonlig å skulle hooke opp på internett, og det vil alltid være noen som får mer oppmerksomhet enn andre, akkurat som utenfor internett.

Vad gör man för att sticka ut från mängden på C-Date eller dejtingsidor i största allmänhet?
Det viktigste är att finna någon som passar för dig. En ärlig approach till prosessen är mycket mer tilltalande än att försöka sticka ut.
ORGINALSVAR:
Det viktigste er å finne noen som passer for deg. En ærlig approach til prosessen er mye mer tiltalende enn forsøk på å skille seg ut.

Vad är ditt bästa/ dina bästa tips för att träffa någon genom C-Date?
Var ärlig! Det hjälper inte att få massa kontaktförslag om du inte träffar de människor som är rätt för dig. Var aktiv! Var inte rädd för att ta kontakt med de som passar för dig. Det kan löna sig att vare lite otraditionell i början av ett samtal. Tänk på att personen som mottar ditt meddelande ska kunna lära sig att bli inspirerad av dig och lära känna dig på rätt sätt.
ORGINALSVAR:
Vær ærlig! Det hjelper ikke å få masse kontaktforslag hvis du ikke møter akkurat de menneskene som er riktige for deg. 
Vær aktiv! Ikke vær redd for å ta kontakt med de som passer for deg. Det kan lønne seg å være litt utradisjonell i begynnelsen av en samtale. Tenk at personen som mottar akkurat din melding, skal kunne la seg inspirere av deg, og bli nysgjerrig på akkurat deg!

Har ni någon aning om hur många som faktiskt har träffas genom C-Date eller liknande?
Tjänsten är anonym och diskret först och främst så vi kan inte ge ett exakt tal. Men vi har väldigt många nöjda kunder, det kan jag lova.
ORGINALSVAR:
Tjenesten er anonym og diskret først og fremst, så vi kan ikke fremstå med et tall her. Men vi har veldig mange tilfredse medlemmer kan jeg fortelle.

Klicka här för att gå vidare till C-Date.se


5 Comments


 1. Om du vill bli blåst ska du definitivt bli medlem. Mest oseriösa man sett…

 2. Läs senaste inlägg på detta forum.

  http://www.datingwebsites.se/reviews.php

  Som jag skrev tidigare så kostar medlemskap i C-date det som uppges ovan men det är dock ett tre månaders abonnemang. Jag testade 6 månaders abonnemang som är något billigare men det visar sig att alla kontaktförslag man får kommer från utlandet 100 – mil bort eller mer. De flesta kvinnor skickar meddelande med att kontakta mig på min privata mail. Det visar sig att alla dess kontakter bor i antingen Australien, London eller Nigeria, Afrika, USA. Alla meddelanden är översatta till dålig svenska.
  Vissa av de personer som skriver till din privata mail tillbaka, har samma historia och försöker fiska personlig data från dig, troligen för att begå brott mot den enskilde. Mycket stort försiktighet med denna sida och jag själv är mycket besviken. Aldrig mer C-date.

 3. Glömde tillägga att varje kontaktförslag inte matchar egna preferenser från C-date, då man tex angivit att man inte vill ha ett långvarigt förhållande, är de som kontakat profilen, kvinnor som vill gifta sig- vilket inte heller framgår av deras profil när man har kollat. Alla kvinnor jag kontaktat där är inga svenska och eller skriver i sina historier att de har någon förälder som var svensk m.m. Går man in och se efter deras profiler igen efter tex två dagar är alla profiler man ha kontaktat avaktiverade.

 4. I en månad har jag inte fått nån förslag för en tjej från Sverige, alla är från utom lands and de flesta är scamars som upprepas hela tiden men olika använda namn. Innehållet av mailen är märkligt nog ganska likadant från olika tjejer. Många tjejer vill komma hit från t ex Afrika. Tyvärr gick jag på en sex månades kontrakt. Efter tre veckor frågade jag om jag kan avsluta kontot och få pengarna tillbacka. Naturligtvis gick det inte. Jag kan bara avsluta kontot, men pengarna vill de såklart behålla. Jag fick inte en enda kontakt från Sverige. De flesta tjejer vill ha pengar för en resa till Sverige. Hos många andra syners det tydligt att de vill bara lyra av dig pengar.
  Jag tycker att det är rent bedrägeri. Kanske man borde polisanmäla företaget.

 5. Minst 75 % av de förslag du får är fejkade av C-Date. Finns inga personer bakom förslagen. Förmodligen inte kriminellt att jobba så här men jag kommer se till att skydda mig från ev automatisk förlängning.

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم