Menu

50plusmatch.se – en dejtingsajt för dig som är 50+

50plusmatch.se

50plusmatch.se är dejtingsajten för dig som är 50+

Berätta lite om 50plusmatch.se, vad är det och hur startade ni?

Vi startade 50plusmatch i januari 2009 efter att vi startat match4me i 2008. Upplägget är ungefär detsamma, på båda sidorna. På 50plusmatch har vi medlemmar från alla vindriktingar och i ‘alla’ åldrar. Att man fyllt 50 betyder bara att man inlett andra halvlek, som någon skrev. Vi erbjuder en sida för dating i mogen ålder. Många har utflugna barn och vill njuta av resten av sitt liv med en partner. Dagens 50 eller 60-åringar är aktiva och målmedvetna. Vi har medlemmar som fyllt 70 och till och med 80 förekommer. Vad gör det hur gammal man är? För oss handlar det om att erbjuda en datingplattform för medlemmar med längre livserfarenhet.

 

Vad ingår i ett gratis medlemskap?

Med ett gratis medlemskap kan våra medlemmar framför allt bekanta sig med webbsidan och vad vi har att erbjuda.

Man kan skapa en egen profil, skapa en sökprofil, lägga upp bilder och söka andra medlemmar obegränsat. En gratis medlem kan också skicka intressemeddelanden och svara med ett personligt meddelande från en fullständig medlem inom en vecka.

 

Vad ingår i ett fullständigt medlemskap? och vad kostar det?

Som fullständig medlem kan man skicka personliga meddelanden, se vem som besökt sin profil, se andra medlemmars sökprofil, använda vår messager, chatta i chattroom eller chatta personligt med andra medlemmar.

Ett medlemskap för t.ex. 3 månader kostar bara 350 kr. Tre månader är den vanligaste medlemstiden som väljs av våra medlemmar. Det går att betala via bankgiro, faktura, kreditkort, Pay Pal eller SMS. Ett fullständigt medlemskap förlängs aldrig automatiskt och vi hanterar inga finstilta regler. Om man vill förlänga ett medlemskap måste man själv göra en ny inbetalning. Ett fullständigt medlemskap övergår helt enkelt i ett gratis medlemskap när den betalda perioden upphör.

 

På vilket sätt skiljer sig 50plusmatch.se från andra dejtingsajter förutom att ni specialiserar er på 50+?

50plusmatch är ett litet företag med ett par medarbetare som arbetar på båda sidorna. Vi har ingen internationell koncern bakom oss, ingen marketingavdelning som kostar en massa pengar, och vi har inga annonser på våra sidor. Vi erbjuder en lättfattlig och konstruktiv sida för dig och mig. Kärlek är ett känsligt ämne och vi anser att det bästa sättet att hjälpa våra medlemmar är att ge den seriösa kärleken det utrymme den behöver.

 

Hur många medlemmar har ni på 50plusmatch?

Det är en vanlig fråga. Många dejtingsajter annonserar med svindlande siffror, men ingen vet hur dom räknar. Så 50plusmatch uppger inga siffror alls. Vi är kanske inte den största sidan, men vi vill hellre ha medlemmar som aktivt och seriöst söker en partner. Visst är det viktigt att ha många medlemmar, men framför allt är det viktigt att varje medlem är ett intressant alternativ i sökandet efter en partner. Vara medlemmar uppskattar det hos 50plusmatch.

 

På vilket sätt matchas medlemmarna hos 50plusmatch.se?

En match visas utifrån egna önskemål men även de andra medlemmarnas sökprofil. Så medlemmens sökprofil ger också riktlinjer för andra sökanden. Ju bredare profilen är, ju större chans har du på en match.

Våra medlemmar kan välja själva hur detaljerat dom vill matchas. Man fyller sökprofilen, så mycket eller lite man vill. Sedan uppger man om matchande medlemmar måste uppfylla 50, 75 eller 100 % av sökprofilen. Om man då får för många förslag, så kan man höja matchprocenten eller ändra andra variabler. Om man får för få förslag så kan man minska matchprocenten. Då bor kanske den matchade medlemmen lite längre bort eller faller den utanför den angivna ålderskategorin, t.ex.

 

Har ni medlemmar över hela Sverige eller är det mest från storstäderna?

Det växlar. Men våra medlemmar söker inte en partner som bor runt hörnet, dom söker en partner för ett stadigvarande förhållande.

 

Om någon av våra läsare bestämmer sig för att testa 50plusmatch, vad är dina främsta tips för att komma igång?

Skriv en personlig profil. Skriv som du talar, försök inte att konstla tilll det. Berätta om en vanlig dag i ditt liv eller hur du ser dig själv utan att stapla en massa för- och nackdelar. Drömmar och förväntningar är bra att berätta om, men försök att vara realistisk samtidigt. Vetskapen att alla som läser din profil vill lära känna dig, kan stärka dig i din berättelse.

 

Vad är enligt dig det vanligaste misstaget människor gör när de registrerar sig på en dejtingsajt första gången?

Ett vanligt förekommande misstag är att man inte undersöker vad sidan har att erbjuda. Man skulle tro att alla dejtingsidor fungrar på samma sätt, men så är det inte. Vi har t.ex. utvecklat en ny funktion ‘Förslag’. Om en medlem går in och tittar på ett antal profiler som liknar varann, t.ex. i samma ålder, från samma område, med musik som intresse, så sparas det av servern och så ger vi direkt längst ned på sidan ett antal förslag. Ett slags ‘-Har du sett dessa medlemmar också?’. Denna funktion kan man använda sig av eller stänga av om man inte vill få några förslag.

Medlemmar ställer också frågor ibland som tyder på att dom inte fördjupat sig i de elementära grunderna för nätdejting i allmänhet. Det förvånar mig ibland. Men vi besvarar alla frågor man kan ha. Det är enkelt, man går till kontaktsidan och formulerar sin fråga. Inom 24 timmar svarar jag.

 

Slutligen – vad är de 3 främsta anledningarna att man ska registrera sig på 50plusmatch om man är just över 50 och singel?

  • 50plusmatch är en enkel, lättmanövrerad sida. Man fyller i sin personliga profil med text och bild och en s ökprofil. Sen söker man medlemmar på medlemssidan, via senast inloggade, bildsökning eller avancerad sökning. Man tar kontakt med andra medlemmar genom att ‘Visa intresse’, ‘Skicka ett personligt meddelande’, via chatten eller Things2Share.
  • 50plusmatch-medlemmar är seriösa i sitt sökande.
  • Man kan vara gratis eller fullständig 50plusmatch-medlem så länge man vill. Ett fullständigt medlemskap förlängs aldrig automatiskt och vi hanterar inga finstilta regler heller.
  • 50plusmatch har ingen störande och ovidkommande reklam på sidorna.
  • 50plusmatch-redaktionen besvarar alla frågor inom 24 timmar, oftast morgon och kväll.
  • 50plusmatch får en hel del meddelanden från lyckliga medlemmar som hittat sin partner, det är vi till för!

Hoppsan, det blev fler än tre anledningar!

Välkommen till 50plusmatch.se !

dejting 50+


2 Comments


  1. Jag vill träffa en man som har bra jobb och snäll

  2. Vårt tips är att kolla in de många dejtingsajterna vi skriver om här på Dejtingsverige.se och sedan prova att dejta på någon av dem! Lycka till!

Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم