Menu

Tre tips när du vill lämna en relation du startat på nätet

 |  Dating

De allra flesta som någon gång dejtat på nätet håller förmodligen med om att det är en tuff värld där ute. För även om utbudet av andra singlar är gigantiskt innebär det ju också att chanserna är större att den man pratat med eller till och med börjat dejta väljer att helt sonika gå vidare till nästa man eller kvinna istället. Att detta ofta sker utan någon större finess och takt är ett faktum som ytterligare spär på tanken att dejting på nätet kräver hårdhudade singlar.

Dejtingsverige.se vill så här i början på ett nytt dejtingår ta upp just detta ämne eftersom vi i allra högsta grad efterlyser en trevligare ton även när man väljer att gå vidare inom nätdejtingen. Vi listar därför tre tips när du ska lämna en relation du startat på nätet. Häng med..

  1. Du inser att det är över, kanske redan innan det börjat på riktigt. Detta betyder dock inte att du bara bör sluta att höra av dig. Istället är den rätta vägen att gå att fundera igenom hur du skulle känna om någon bara slutade höra av sig till dig. Agera sedan så som du skulle vilja att de agerade gentemot dig.
  2. Vad gäller sätt att höra av sig på finns det så som vi ser det ett par riktlinjer för hur du kan tänka. Har ni bara hörts av via email några gånger så är ett trevligt formulerat email ett helt acceptabelt sätt att avsluta kontakten. Har ni däremot pratat i telefon, setts i verkligheten eller haft intensiv kontakt på dejtingsajten så bör du istället slå en signal till personen eller till och med ses över en kopp kaffe.
  3. Ärlighet. De allra flesta vill inte såra någon annan och det är därför lätt att skriva en kliche’ när man anger varför man inte vill fortsätta ha kontakt. Vårt råd är dock att det är bättre att på ett trevligt sätt förklara ärligt hur du känner det. Hade ni ingen kemi så skriver du det, var du fundersam kring deras intentioner så skriver du det. Viktigt att komma ihåg är dock att man i alla lägen ska undvika personliga attacker, håll det sakligt. Då blir det lättare för personen i fråga att gå vidare och må bra.

Dessa är i vårt tycke enkla regler att tänka på för att på så sätt hjälpa till att skapa en bättre dejtingmiljö för alla singlar på nätet. Vilka är era tankar kring detta med hur man lämnar en kontakt man träffat online – dela gärna med er här nedan..

 

 


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم