Menu

Ta hand om dig själv och få ett lyckligare förhållande..

 |  Dating

När det kommer till dejting finns det inget som är säkert. Det är ju trots allt så att man aldrig kan veta om personen på andra sidan datorn eller telefonen är den som kommer att få ens hjärta att slå ett slag extra eller inte. Att dejta på nätet innebär helt enkelt att man måste våga vara sårbar och satsa för att vinna.

Alla som någon gång varit i ett förhållande lär sig dock snabbt att det inte går att få ett lyckligt och välfungerande förhållande om man inte först har tagit hand om sin relation till sig själv. Detta är något vi vill uppmärksamma. Dejtingsverige.se listar denna vecka därför tre anledningar till varför du bör ta hand om dig själv först för att finna äkta kärlek. Häng med!

  • Du kan inte ge kärlek fullt ut om du inte älskar dig själv på samma sätt.
  • Du blir lyckligare i ditt förhållande om du också har ett givande liv, med egna intressen.
  • Det är viktigt att ha ett tryggt nätverk som kan stötta och uppmuntra dig i din relation. Detta får du genom att underhålla kontakten med vänner och familj.

Du tjänar helt enkelt på att först och främst ta hand om dig själv om du vill ha ett bra förhållande till någon annan. Vilka är era erfarenheter av detta ämne? Dela gärna med er här nedan..


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم