Menu

Om att ange sin kroppsform på dejtingsajten…

 |  Dating

I en värld där utseendet hyllas, kritiseras och diskuteras nästan oavsett vart man vänder sig är det inte konstigt att de allra flesta ibland kan tveka inför om man verkligen räcker till. Detta är tydligare än någonsin inom dejtingvärlden där i princip varenda app och dejtingsida har sektioner där man ska fylla i hur man ser ut och till och med om man definierar sig som smal, kurvig eller mer än så.

Dejtingsverige.se vill denna vecka beröra detta känsliga ämne. Vi ställer oss frågan – bör man ange sin storlek på dejtingsajten?

Det är ett faktum att attraktion är en viktig del för att ett förhållande ska kunna utvecklas till något mer än bara vänskap. Frågan om vad man attraheras till är dock komplex. Som med det mesta finns det två vitt skilda åsikter om ämnet utseende och dejting.

Det första lägret är för att personens kroppstyp ska anges. Dessa människor hävdar bestämt att det är bättre att det framkommer innan man bestämmer sig för en dejt än efter, då man ju ändå kommer träffa personen och se om han eller hon är smal, kraftig eller någonstans mitt emellan. Det är helt enkelt bättre att ange hur man ser ut på en gång för att inte slösa tid på att träffa någon man ändå inte är attraherad till.

Det andra lägret resonerar av naturliga skäl annorlunda. Deras åsikt är att attraktion kan komma i de mest oväntade former och att det bara är dumt att välja bort någon som potentiellt skulle kunna vara ens livs kärlek på grund av den kroppstyp de har. Attraktion kan växa fram efter hand.

Vi på Dejtingsverige.se tror helt och fullt på att attraktion är viktigt i ett förhållande. Samtidigt är vi också övertygade om att man helt plötsligt kan finna sig attraherad till någon man inte räknat med från början. Det bästa man kan göra är att veta vilket kvaliteter man söker i en partner men samtidigt inte stänga dörren för nya möjligheter.

Vilka är era erfarenheter av detta ämne? Dela gärna med er här nedan..

 


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم