Menu

Hur hanterar man bäst obekväma situationer på en dejt?

 |  Dating

En första dejt kan i allra högsta grad vara en av de mest nervösa stunderna man kan vara med om i livet. Det är ju trots allt så att de allra flesta inför en ny dejt funderar på frågor som – är han eller hon mitt livs stora kärlek?

En första dejt kan också vara smått skräckinjagande eftersom man inte kan vara helt säker på om man verkligen kommer att ha något att prata om eller ej. Man undrar dessutom om samtalet kommer flyta på bra. Det är detta som Dejtingsverige.se vill ta upp i veckans inlägg. Vi ställer oss frågan – hur hanterar man obekväma situationer under dejten på bästa sätt?

  • Du spiller rödvin på dig själv eller din dejt. Detta kan tyckas oerhört pinsamt men hur du hanterar dig själv i en sådan situation säger mycket om vem du är. Försök komma ihåg att möta det med humor och stil, det har du mycket att vinna på.
  • Ni träffar oväntat ett ex eller någon annan viktig person i ditt liv. Ett oväntat möte kan skapa spänd stämning. Även här gäller det dock att föra dig väl eftersom den person du är ute på dejt med kommer att se hur du hanterar det hela. Var tydlig, vänlig och försök att avsluta det hela så snabbt du kan utan att för den skull verka desperat.
  • Din dejt har mat som fastnat i tänderna. Detta är ett minimalt problem i ett större perspektiv men ack så viktigt att fundera över. Ska du säga något eller inte? Så som vi ser det bör du alltid uppmärksamma dem på detta eftersom de kanske annars besöker toaletten och ser det själva. Detta kan orsaka onödiga pinsamheter. Försök hitta ett sätt där du uppmärksammar att det kan hända den bästa och att det inte är något stort problem.
  • Vem betalar? Den kanske största frågan av dem alla och något som kan orsaka problem om man inte funderat på det i förväg. Ett alternativ för den som vill vara empatisk är att redan från början göra klart att det är just en själv som betalar. Detta kan man göra genom att lämna kreditkortet i förväg eller vid beställningen referera till din dejt som din gäst och att du tar hand om notan efteråt. Den som föredrar att var person betalar kan med fördel istället hantera detta redan innan ni går ut på dejten. Då finns det inga tveksamheter.

Vilka är era erfarenheter av just detta ämne? Vi är idel öra. Välkommen att dela med dig här nedan..


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم