Menu

Fyra saker du bör sluta göra på din dejtingprofil!

 |  Dating

Det är kul att dejta på nätet. Detta är något de allra flesta håller med om även om det naturligtvis kan bli så att man ibland känner sig rätt trött på att jaga dejter. Allt handlar om att ta sig samman igen och våga lita på att nästa person du pratar med är den rätta för dig.

Den som ger sig ut på nätet kan dock lätt göra ett par vanliga misstag i sin iver att hitta en partner att älska. Dejtingsverige.se vill hjälpa dig på vägen och listar denna vecka därför fyra saker du bör sluta göra på din dejtingprofil. Häng med!

  • Ett vanligt misstag är att tro att man bör göra sin profil till en förteckning över vad det är man söker i en partner. Det är inget fel i att veta vad man vill ha men att fokusera helt på detta kan skrämma iväg potentiella fantastiska partners som inte känner att de uppfyller alla dina krav.
  • Fokusera på vad du gillar istället för negativa ord.
  • Sluta surfa på dejtingappen eller siten på helgen. Du vill visa att du lever ett fullständigt liv även som singel.
  • Undvik djupsinniga profilbilder. Det är alltid en smart ide’ att välja positiva bilder.

Genom att göra dessa enkla förändringar så ökar du dina chanser att skapa en profil som många gillar. Helt enkelt en som ger dig stora möjligheter att hitta kärleken på riktigt.

Vilka är dina erfarenheter av dejtingprofiler och hur man skapar den bästa för sig själv? Dela gärna med er nedan..


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم