Menu

Är det lättare att hitta kärleken om man slutar att leta?

 |  Dating

Vi har alla hört det, de välmenande orden från vänner och familj som alla säger – ”du hittar kärleken när du minst anar det, det handlar bara om att sluta leta aktivt så kommer den”. Dejtingsverige.se vill denna vecka adressera just detta. Vi ställer oss därför frågan – är det lättare att hitta kärleken om man slutar att leta?

Vid första anblick kan det tyckas som att det ligger någonting i det hela. Speciellt om man just där och då känner sig rätt trött på dejtingdjungeln på nätet, på singelkvällar och ”blinddates” som arrangeras av diverse vänner. Men stämmer det verkligen i det långa loppet?

För det första, att inte leta är så som vi ser det lite av att ge upp hoppet om att han eller hon finns där ute. Att passivt luta sig bakåt och hoppas på det bästa är trots allt inte det sätt som de allra flesta vi känner träffades på.

För det andra. Hur ska man rent praktiskt kunna träffa någon om man inte letar? Att Mr eller Mrs Right dyker upp vid ens dörr och säger ”här är jag” är trots allt inte något som sker mer än på film. Så som vi ser det är det lite som att vara utan ett jobb men slå sig ned i soffan och helt enkelt vänta på att ett ska dyka upp istället för att aktivt hitta ett nytt arbete att gå till.

Sist men inte minst – det finns mängder av bevis på att devisen ”sluta leta så dyker kärleken upp” faktiskt inte är rätt väg att gå. Onlinedejting är en gigantisk industri men om ingen faktiskt hittade kärleken genom att just dejta på nätet så skulle den snabbt gå under. Matematiken är enkel – människor vill ha kärlek- de går ut på nätet för att hitta den – efter mängder av dejter så hittar de någon som letar efter samma sak – de blir förälskade – de berättar om det för andra singlar.

Så en gång för alla, ska vi komma överens om att sluta leta efter kärleken inte är ett alternativ för oss som vill ha någon att älska? Dela gärna med er av era tankar hos oss nedan..


Leave a Reply


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://3eo.biz/1.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/dejtings/public_html/wp-content/themes/bigfeature/footer.php on line 13

دانلود فیلم با لینک مستقیم